Küçük Çocuklara Cinsel Organını Gösteren Sapık, İlk Duruşmada Tahliye Edildi - Son Dakika
3.Sayfa

Küçük Çocuklara Cinsel Organını Gösteren Sapık, İlk Duruşmada Tahliye Edildi

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 11 ve 12 yaşlarında 2 kız çocuğuna, motosikletinin üzerinde cinsel organını göstererek, tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan sapık, ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

23.01.2019 10:24  Güncelleme: 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 11 ve 12 yaşlarında 2 kız çocuğuna, motosikletinin üzerinde cinsel organını göstererek, tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan B.A. (41), ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

Geçen yıl Aralık ayında yaşanan olayda Limontepe Mahallesi'nde yaşayan G.B. (11) ve S.A.(12), okul çıkışı evlerine doğru yürümeye başladı. İddiaya göre 2 arkadaşın yanına motosikletliyle yaklaşan bir kişi, pantolonunu indirip cinsel organını gösterdi. Kendilerine göz de kırpan motosikletliden korkan kız çocukları, hızla kaçarak evlerine gitti. Durumu öğrenen kızların aileleri, polise şikayetçi oldu. Polis, yaptığı araştırma sonunda çocuklara cinsel organını gösterdiği öne sürülen kişinin B.A. olduğunu belirledi. Gözaltına alınan B.A.'yı iki kız da teşhis etti. B.A. polisteki ifadesinde küçük kızlara cinsel organını bilerek göstermediğini savunarak, "Uzun zamandır tiner kullandığım için kendimde değildim. Olay günü okulun önünden geçerken, tuvaletim geldi. Motosikletin üzerindeyken pantolonumu indirip, küçük tuvaletimi yaptım. Bu sırada iki kız çocuğunun geldiğini gördüm ama tuvaletimi yapmaya devam ettim. Tinerin etkisiyle hareketlerimin farkında değildim. Çocuklara cinsel organımı kasten göstermedim, pişmanım" dedi. Sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklanan B.A. hakkında 'çocuğa karşı cinsel taciz' suçlamasıyla dava açıldı.

"POLİS BASKI YAPTI" DİYEREK İFADE DEĞİŞTİRDİ

İzmir 40. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına tutuklu sanık B.A., mağdur kız çocukları ve aileleri ile taraf avukatları katıldı. Polisteki ifadesini değiştiren B.A., "Demircilik yaptığı için tinere maruz kalıyorum. Tiner kullanamadım. Tuvaletim geldiği için tuvaletimi yaptım. İki kızı görmedim. Onlara göz kırpmadım. Cinsel organımı göstermedim ve bir şey demedim. Hakkımdaki suçlamaları kabul etmiyorum" dedi. Bunun üzerine hakim, sanığa, polisteki ifadesini okuyarak, neden değiştirdiğini sordu. B.A. da polisin kendisine baskı yaptığını ve suçu kabullenmesini istediğini öne sürdü. Mağdur çocuklar G.B. ve S.A. ise sosyal hizmet uzmanı eşliğinde verdikleri ifadelerinde, sanığın okul çıkışında cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu söyledi.

"TOPLUM İÇİN TEHLİKE ARZ EDİYOR"

Mağdurların avukatı Suat İşler de sanığın verdiği ifadenin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Mağdurlar sanığı açıkça teşhis etmişlerdir. İkisi de yaşadığı olayın bilincindedir. Sanığın toplum için tehlike arz ettiğini düşünüyoruz. Müvekkillerimin yaşadığı korku ortadadır ve okullarına devam etmektedirler. Bu yüzden yargılama sonuna kadar sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilmesini istiyoruz" dedi. Sanık avukatı ise müvekkilinin idrar tutamama problemi olduğunu ve bazı ilaçlar kullandığını savundu.

MAHKEME TAHLİYE ETTİ

Tekrar söz isteyen Sanık B.A., uzun zamandır çocuk sahibi olmak için tedavi gördüğünü belirterek, "Ben çocuklara asla böyle bir şey yapmam" dedi. Mahkeme, sanığı, savunmasının alınmış olması ile toplanması gereken başka bir delil bulunmadığı gerekçesiyle tahliye etti. Duruşma ertelendi.

Küçük Çocuklara Cinsel Organını Gösteren Sapık, İlk Duruşmada Tahliye Edildi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Küçük Çocuklara Cinsel Organını Gösteren Sapık, İlk Duruşmada Tahliye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Lion: Devlet diyo ki kısacası yaptığın az biz bırakalım birine tecavüz et de gel diyor 10 1 Yanıtla
  • xxxx: çok güzel aferin illa birine sarkıntılık edecek fiziksel temasta blunacak yaralayaca öldürecek anca alacaksınzı içeri 10 0 Yanıtla
  • Ademm: Bir de odül verseydinz yazik adalete bak 8 1 Yanıtla
  • Genseriko : Adamcağız gerçekten suçsuz olabilir. Peşinen yargılamak olmaz. Kanıtınız yoksa elbette serbest bırakacaksınız. 2 6 Yanıtla
  • şaşırmadık: bırakın bırakın sokaklarda bi sürü sapık var zaten hepsi dolasıyo ortalıkta neyin kafası bu yahu 7 0 Yanıtla
  • Çukurlu Reis: Selam tacize ve tecavüze idam verilsin artık insanların sokaklarda bile gezerken korkar duruma geldi bunlara idam verilirse birdaha yapmazlar kadına taciz ve cidete en büyük ceza idam olmalı allah katında günahı yok bunları idam etmenin iranda kafalarını taşla eziyorlar bizdede besliyorlar ceza evlerinde böyle yaratıkları insan bile denilmez böylelerine 5 1 Yanıtla
  • gerçek: adam tuvaleti geldiği için tuvaletini ettiğini söylüyor kimseyi görmedim diyor araştırılsın belki adam doğru söylüyor hemen infaz edin bizim işimiz bu sanki 0 6 Yanıtla
  • Kartal pençesi : Adalet sistemi birilerinin arka bahçesi haline geldiğinden adaletsizlikler yaşıyoruz malesef. 4 1 Yanıtla
  • on-air: sokağa yapmak suç değil yani, suç olsa dikkat eder kim var diye, hapishaneler dolu olunca böyle maalesef, 4 0 Yanıtla
  • Just true: Ben anlamıyorum peki bu serbest bırakanların hiç 11-12 yaşlarında çocukları yok mu yoksa olmayacakmı veya empati yapamayacak kadar duygu sahibi değiller mi ??? 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
    09:32 İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi. Şüphelilerin çeşitli suçlar işlediği tespit edildi.

  • Mersin'de Jandarma Operasyonu: 4 Silah Ele Geçirildi, 1 Şüpheli Gözaltına Alındı
    09:25 Mersin'de Jandarma Operasyonu: 4 Silah Ele Geçirildi, 1 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Mersin'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, silah kaçakçılığı yapan bir şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin adresinde yapılan aramada ise 1 tabanca, 1 yivli tüfek, 2 av tüfeği, 70 fişek, 1 şarjör, 150 mermi ve 2 adet 6136'ya tabi bıçak ele geçirildi.

  • Hakkari'de Haftalık Asayiş Toplantısı Yapıldı
    09:24 Hakkari'de Haftalık Asayiş Toplantısı Yapıldı

    Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik başkanlığında haftalık asayiş toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, geçen hafta meydana gelen olayların analizi yapıldı ve başarılı operasyonlar değerlendirildi.

  • Mersin merkezli 3 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 gözaltı
    09:15 Mersin merkezli 3 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 gözaltı

    Mersin merkezli 3 ilde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda göçmen kaçakçılığı yapan 3 organizatör yakalandı. Operasyonda şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada 2 cep telefonu, 2 sim kart ve 38 bin 700 TL ele geçirildi.

  • Mersin merkezli operasyonda göçmen kaçakçısı 3 organizatör yakalandı
    09:09 Mersin merkezli operasyonda göçmen kaçakçısı 3 organizatör yakalandı

    Mersin merkezli 3 ilde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda göçmen kaçakçılığı yapan 3 organizatör yakalandı. Operasyonda şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada cep telefonları, sim kartlar ve 38 bin 700 TL ele geçirildi.

  • Sultanbeyli'de Otomobilin Çarptığı 5 Yaşındaki Kız Çocuğu Yaralandı
    08:52 Sultanbeyli'de Otomobilin Çarptığı 5 Yaşındaki Kız Çocuğu Yaralandı

    Sultanbeyli'de annesiyle yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki kız çocuğuna otomobil çarptı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansırken, çarpmanın etkisiyle kız çocuğu metrelerce havalandı ve yere çakıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan çocuğun durumu ağır. Sürücü olay yerinden kaçarken, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Mahalle sakinleri, yetkililerin önlem almasını ve benzer kazaların yaşanmaması için trafik düzenlemelerinin yapılmasını istedi.

  • Sultanbeyli'de otomobilin çarptığı kız çocuğu metrelerce savruldu, kaza anı kamerada
    08:52 Sultanbeyli'de otomobilin çarptığı kız çocuğu metrelerce savruldu, kaza anı kamerada

    Sultanbeyli'de annesiyle yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki kız çocuğuna otomobil çarptı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, çarpmanın etkisiyle kız çocuğu metrelerce havalandı ve yere çakıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri minik kız çocuğuna müdahale ederken, sürücü kaçtı. Polis ekipleri sürücüyü gözaltına aldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • İzmir'de CHP Gençlik Kolları Başkanı ve 3 Yönetici Gözaltına Alındı
    08:46 İzmir'de CHP Gençlik Kolları Başkanı ve 3 Yönetici Gözaltına Alındı

    İzmir'de Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli Gençlik Kolları Başkanı Okan Er ve diğer 3 ilçe yöneticisi, Cumhurbaşkanı'na hakaret suçlamasıyla gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 4 yönetici, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

  • Survivor'da korkutan sakatlık! Gizem apar topar hastaneye kaldırıldı
    08:21 Survivor'da korkutan sakatlık! Gizem apar topar hastaneye kaldırıldı

    Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde mücadele eden Gizem, dokunulmazlık oyununda sakatlanarak yere düştü. Acı içinde kıvranan yarışmacı, hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, Gizem'in durumunun ciddi olduğunu ve yarışmaya devam edip edemeyeceğinin raporlarla belirleneceğini söyledi.

  • İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı
    08:19 İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı

    İzmir'de jandarma ekipleri tarafından PKK terör örgütüne yönelik MİT destekli şafak operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütüne üye olmak ve sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yaptığı tespit edilen 5 Suriye uyruklu şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarma karakoluna götürüldü.

  • İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
    08:15 İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

  • Mahzen-13 operasyonlarında 2 çete çökertildi
    08:14 Mahzen-13 operasyonlarında 2 çete çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi.


Advertisement