Circo İtaliano Sirki Bugün Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Circo İtaliano Sirki Bugün Açılıyor

Circo İtaliano Sirki Bugün Açılıyor

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'ne gelen Dünyaca ünlü İtalyan sirki Circo İtaliano bugün açılıyor.6 aydır Türkiye'de bulunduklarını belirten sirk yetkilisi Mecit Kopdağ, "Bu süre zarfında Mersin, Ankara, Kayseri, Adana, İstanbul, Çorlu'da gösteriler"...

18.07.2013 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'ne gelen Dünyaca ünlü İtalyan sirki Circo İtaliano bugün açılıyor.

6 aydır Türkiye'de bulunduklarını belirten sirk yetkilisi Mecit Kopdağ, "Bu süre zarfında Mersin, Ankara, Kayseri, Adana, İstanbul, Çorlu'da gösteriler yaptık. 30 yıldır bu işin içerisindeyiz ve Çerkezköy'e ilk defa geliyoruz. Açıkçası nasıl bir atmosfer olacağını bilmiyorum ama güzel bir topluluğa gösterilerimizi sunacağımızı düşünüyorum" dedi.

18-28 Temmuz tarihleri arasında Çerkezköy'de kalacaklarını kaydeden Kopdağ, Türkiye'ye 40 kişilik ekip ve 20'si tır olmak üzere 27 araçla geldiklerini dile getirdi.

Avrupa'da 4 tane kadın aslan terbiyecisi olduğunu söyleyen Kopdağ," Bunlardan bir tanesi bizde adı Elizabeth onu da burada izleme fırsatı bulacağız" diye konuştu. 40 kişilik sirk kafilesinde İtalyanların çoğunlukta olduğunu belirten Kopdağ, bunun yanında Brezilya, Gürcistan gibi ülkelerden de çalışanların bulunduğunu kaydetti.

Türkiye'nin birçok noktasında yapılan Circo İtaliano sirk gösterilerinde, köpek gösterisi, trampolin show, jonklor gianni, hava kuşak gösterisinde Alex, vahşi aslanlar ve kaplanlar, halı show, ünlü palyaço rossi, brezilyalı kardeşler motor show, indiana jones timsah show, tüplü akrabosi ve ölüm çemberinde Aessandrini kardeşler gibi gösteriler yer alıyor.

Bugün saat 21.30'da otogar yanında açılacak olan sirkte gösterilerin yapılacağı çadır 1100 kişilik. Bilet fiyatları 10-15-20 TL arasında değişirken, gaziler, şehit aileleri ücretsiz olarak girebilecek. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Circo İtaliano Sirki Bugün Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement