Cıvadan Etkilenen Öğretmen ve Öğrencilerin Durumu İyi - Son Dakika
Güncel

Cıvadan Etkilenen Öğretmen ve Öğrencilerin Durumu İyi

BURDUR'un Çeltikçi ilçesinde, bir ortaokulda yapılan deney sırasında, yere düşen termometreden etrafa saçılan cıva nedeniyle tedaviye alınan 6 öğrenci ile öğretmenin sağlık durumunun iyi olduğu ve bugün taburcu edileceği belirtildi.

16.02.2018 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURDUR'un Çeltikçi ilçesinde, bir ortaokulda yapılan deney sırasında, yere düşen termometreden etrafa saçılan cıva nedeniyle tedaviye alınan 6 öğrenci ile öğretmenin sağlık durumunun iyi olduğu ve bugün taburcu edileceği belirtildi.

Çeltikçi ilçesine bağlı Bağsaray köyü ortaokulunun 5'inci sınıfında, dün sabah fen bilgisi dersinde yapılan erime noktaları ölçme deneyi sırasında, cıvalı termometre yere düşerek kırıldı. Termometreden etrafa saçılan cıva, öğretmen E.K. ile öğrenciler İ.A., O.P., D.B., E.B., R.Ö ve B.A.'ya bulaştı. Öğrenciler ve öğretmen, ellerindeki kaşıntı şikayetiyle Bucak Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Öğretmen ile 6 öğrenci, ilk tedavilerinin ardından ambulanslarla Ankara Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'ne sevk edildi.

BUGÜN TABURCU EDİLECEKLER

Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur İl Sağlık Müdürü Reha Sermet Aygören, öğretmen ve öğrencilerin genel sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti. Öğretmen ile 6 öğrencinin, tedbir amaçlı daha donanımlı Ankara Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'ne sevk edildiğini kaydeden Aygören, "Bugün son tetkikleri yapılacak. Öğleden sonra taburcu olup, Burdur'a gelecekler" dedi. - Burdur

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cıvadan Etkilenen Öğretmen ve Öğrencilerin Durumu İyi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement