Özel bir hastanenin hekim kadrosu açık artırmayla satışa çıkarıldı - Son Dakika
Güncel

Özel bir hastanenin hekim kadrosu açık artırmayla satışa çıkarıldı

Cizre İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından yayımlanan bir ihale ilanında, özel bir hastanenin hekim kadrosu açık artırma ile satışa çıkarıldı.

12.09.2019 20:44  Güncelleme: 21:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cizre İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından sıra dışı bir ihale yayımlandı. İlanda 'Özel Botan Hospital Hastanesi'nin ruhsatname ve bu ruhsata bağlı branşları ve detayları belirtilen 22 adet Tabip Kadrosunun satışa çıkarıldığı belirtildi.

"Tıbbi cihaz ve medikal ürünler icradan satılıktır" başlığıyla yayımlanan ilanda tabloda yer alan 'cins, miktar ve değerleri yazılı malların da satışa çıkarıldığı belirtildi.

HEKİMLERE BEDEL BİÇTİLER

Hekimlere farklı maddi bedel biçilerek yayımlanan ilanda; ortopedi ve travmatoloji, radyoloji, üroloji, anestezi ve reanimasyon, beyin ve sinir cerrahisi, biyokimya, çocuk sağlığı, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, göz, genel cerrahi, göğüs hastalıkları, iç hastalıkları, kadın doğum hastalıkları, kardiyoloji, kulak burun boğaz alanında uzmanları satışa çıkarıldı.

KADIN DOĞUMCU 55 BİN TL

İlanda, çocuk sağlığı, genel cerrahi, iç hastalıkları, kadın doğum uzmanlıklarının 55 bin 650 TL'ye satışa çıkarıldığı, diğer uzmanlıklara 44 bin 520 TL değer biçildiği görüldü.

Özel bir hastanenin hekim kadrosu açık artırmayla satışa çıkarıldı
Özel bir hastanenin hekim kadrosu açık artırmayla satışa çıkarıldı

Son Dakika Güncel Özel bir hastanenin hekim kadrosu açık artırmayla satışa çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ahsen: Allahim..daha neler görecegiz.. 5 1 Yanıtla
  • Kol: Selamünaleyküm kölelik düzeni. Tüp kuyruğu yok ama köle kuyruğu var. Hemde okumuş koleleri beş paraya satıyorlar. Üretmek lazım. Bu kafayla sn Cumhurbaşkanımız borctan batısı belki görmez ama bizim çocuklar kesin görür. Üretim üretim. 4 çocuk değil, tarım hayvancılık, teknoloji...yoksa iş çocuğa kalsaydı Çinliler 4 çocuk yaptırıp dünyayı komple cinlilerle kaplayabilirdi. 1 çocuk yapiyorlar 1 1 Yanıtla
  • ahmet: Zamanında tam gün yasası konuşulurken hekimler bir araya gelip 3 gün grev yapsaydı şimdi satılmazlardı. 0 0 Yanıtla
  • zorbey bozkurt: saglıkta geldigimiz son nokta diyerleri konuşur akp yapar türkiyeyi ne hale getirdiler anlayın artık. 0 0 Yanıtla

Advertisement