Cizre Kaymakamı Tunç, esnafı ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Cizre Kaymakamı Tunç, esnafı ziyaret etti

Cizre Kaymakamı Tunç, esnafı ziyaret etti

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, esnafı ziyaret etti.

06.01.2022 16:50  Güncelleme: 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, esnafı ziyaret etti.

Kaymakam Tunç, Hastane Caddesinde esnafı ziyaret ederek, onlarla görüştü.

İlçede devam eden ve yapılacak olan projelerle ilgili esnafla bilgi alışverişinde bulunan Tunç, amaçlarının çalışmaları esnafla paylaşmak olduğunu belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cizre Kaymakamı Tunç, esnafı ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DOSTEM'de Düz Dikiş Makineci Eğitimi Tamamlandı
    09:22 DOSTEM'de Düz Dikiş Makineci Eğitimi Tamamlandı

    Denizli OSB Mesleki Eğitim Merkezi'nde (DOSTEM) düzenlenen Düz Dikiş Makineci Eğitimi tamamlandı. 13 kadın kursiyer, 40 günlük eğitimin ardından sertifikalarını aldı. Kursiyerlerden 11'i Denizli Organize Sanayi Bölgesi'ndeki firmalarda istihdam edildi. Yeni kurs için kayıtlar 1 Nisan'da başlayacak.

  • AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman'dan Seçim Öncesi Mesaj
    09:21 AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman'dan Seçim Öncesi Mesaj

    AK Parti Bilecik Belediye Başkan adayı Mustafa Yaman, yarın gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Bilecik'in tüm hemşehrilerine bir mesaj yayımladı. Yaman, seçimin sadece bir adayın seçilmesi olmadığını vurgulayarak, Bilecik'in geleceğinin şekillenmesi için birlikte hareket etme çağrısı yaptı. Yaman, 70 gündür sahada halkın sorunlarını dinleyerek projelerini şekillendirdiklerini ve Bilecik'i yarınlara taşımak için hazır olduklarını belirtti.

  • Gençlik ve Spor Bakanlığı, güreş sporcularına malzeme desteği sağladı
    09:19 Gençlik ve Spor Bakanlığı, güreş sporcularına malzeme desteği sağladı

    Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş tarafından 16 güreş sporcusu ve 2 antrenöre dağıtıldı. Keleş, sporculara verilen desteklerle geleceğin sporcularını yetiştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi Buldanlı Çiftçilere Tarımsal Makineler Teslim Etti
    09:18 Denizli Büyükşehir Belediyesi Buldanlı Çiftçilere Tarımsal Makineler Teslim Etti

    Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan Ziraat Odasına beş adet tarımsal makine teslim etti. Makineler, Buldanlı çiftçilerin tarımsal üretiminde kullanılacak.

  • Osmaniye'de depremde yıkılan kırtasiye iş yeri konteyner çarşıda hizmet vermeye başladı
    09:15 Osmaniye'de depremde yıkılan kırtasiye iş yeri konteyner çarşıda hizmet vermeye başladı

    Osmaniye'de yaşanan deprem sonucunda yıkılan 86 yıllık en eski kırtasiye iş yerinin sahibi olan Mustafa Arı, konteyner çarşıda hizmet vermeye başladı. Babasının kurduğu iş yerini devralan Arı, deprem sonrası malzemeleriyle yeni iş yerinde hizmet vermeye devam ediyor.

  • Erzincan'da trafik kazası: 2 kişi yaralandı
    09:15 Erzincan'da trafik kazası: 2 kişi yaralandı

    Erzincan merkez Fatih Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, iki araç çarpıştı ve 2 kişi yaralandı. Yaralılar, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Arnavutköy Kent Lokantası'na AK Parti afişi yerleştirildi
    09:14 Arnavutköy Kent Lokantası'na AK Parti afişi yerleştirildi

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arnavutköy mitingi öncesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 28 Mart'ta açtığı Kent Lokantası'nın önüne AK Parti'nin adayı Murat Kurum'un afişi yerleştirildi. CHP PM üyesi Cem Aydın, afişin kapatılmasını eleştirerek, 'O küçümsediğiniz kent lokantalarına yenileceksiniz' dedi.

  • Sonic the Hedgehog 3 Çekimleri Tamamlandı
    09:10 Sonic the Hedgehog 3 Çekimleri Tamamlandı

    Yönetmen Jeff Fowler, Sonic the Hedgehog 3'ün çekimlerinin tamamlandığını duyurdu. Filmin kapanış sahnelerinden bir fotoğraf paylaşan Fowler, yeni animasyon filminin çekimlerinin bittiğini gösterdi. Sonic the Hedgehog 3'ün vizyon tarihi Aralık 2024 olarak belirlendi ve ilk fragmanın yakında yayınlanması bekleniyor.

  • Microsoft, Minecraft PlayStation 5 yerel sürümünü geliştirmeye başladı
    09:09 Microsoft, Minecraft PlayStation 5 yerel sürümünü geliştirmeye başladı

    Microsoft, PlayStation 5 için özel olarak tasarlanmış bir Minecraft sürümü çıkarmayı planlıyor. Oyuncular, yakında PlayStation 5'in gücünden tam olarak yararlanacakları bir Minecraft deneyimine sahip olabilecekler. Yeni sürümün yüksek çözünürlük ve performans özelliklerine sahip olması bekleniyor. Ayrıca, ray tracing gibi gelişmiş grafik özelliklerini destekleyip desteklemeyeceği merak konusu.

  • AMD, Zen 5 mimarisiyle yeni APU işlemcilerini tanıttı
    09:09 AMD, Zen 5 mimarisiyle yeni APU işlemcilerini tanıttı

    AMD'nin son sevkiyat raporlarına göre, Zen 5 çekirdek mimarisine sahip yeni APU işlemcileri ortaya çıktı. Strix Point ve Fire Range kod adlı prototip modellerin özellikleri açıklandı. Strix Point yongalarında RDNA 3+ tabanlı GPU ve XDNA 2 mimarisine sahip 40 TOPS+ NPU birimleri bulunacak. Fire Range işlemcileri ise 8 ve 16 çekirdekli olacak ve Granite Ridge'i taban alacak. Zen 5 mimarisi, Advanced Vector Extensions için gelişmiş destek sunacak.


Advertisement