Cizrespor Kulüp Başkanı Maruf Sefinç'ten 'Mhk' Açıklaması - Son Dakika
Spor

Cizrespor Kulüp Başkanı Maruf Sefinç'ten 'Mhk' Açıklaması

Cizrespor Kulüp Başkanı Maruf Sefinç\'ten \'Mhk\' Açıklaması

Cizre Spor Kulüp Başkanı Maruf Sefinç, Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından görevlendirilecek olan hakemlerin hem Cizrespor'a hem de konuk takıma karşı adil karar veren hakemler olmasını istedi.

20.02.2019 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cizre Spor Kulüp Başkanı Maruf Sefinç, Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından görevlendirilecek olan hakemlerin hem Cizrespor'a hem de konuk takıma karşı adil karar veren hakemler olmasını istedi.

Cizrespor'un 1461 Trabzonspor maçı hazırlıklarını yönetim kurulu üyeleri ile birlikte türbinlerden izleyen Sefinç, antrenman sonunda düzenlediği basın açıklaması ile Serik Belediyespor maçı ve hakemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Geçtiğimiz haftasonu Serik Belediyespor ile oynadıkları maçta hiç kimsenin tasvip etmediği olayların yaşandığını söyledi. Sefinç, "MHK Başkanlığına soruyoruz, Serik Belediyespor ile Cizrespor maçına neden Trabzon bölgesinden bir hakem atandı? Bir sonraki hafta Cizrespor'un iç sahada 1461 Trabzonspor ile oynayacağı maç belli değil miydi? En iyi oyuncularımızdan Emre Yüksektepe, Cemal Doğu, Burak Koçer maçın hakemi Alparslan Şen tarafından kırmızı ve sarı kartlarla ihraç edildi. Bunların hepsi acaba bir tesadüfü müdür yoksa hakemin Trabzon bölgesinden olup bireysel kötü niyeti midir? Bu anlamda Merkez Hakem Kurulumuzdan ricamızdır, bu kadar kötü niyetli hakemleri maçlarımızda görevlendirmeyin. Görevlendirdiğiniz hakemler hem Cizrespor'a hem de konuk takıma karşı adil karar veren hakemler olsun. Bizler her zaman olduğu gibi bu hafta da 1461 Trabzonspor'u bize ve kadim ilçemize yakışır bir şekilde ağırlayarak misafirperverliğimizi bir kez daha herkese göstereceğiz" dedi.

Cizrespor Kulüp Başkanı Maruf Sefinç'e ve takım oyuncularına hem geçmiş olsun dileğinde bulunup hem de destek vermek için ilçe stadyumuna gelen Ak Parti Cizre Belediye Başkan adayı Eşref Müjde ise, kendilerinin gençleri spora yönlendirerek onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalıştıklarını söyledi. Müjde, "Bu işin en güzel örneği de Cizrespor kulübünün elde etmiş olduğu başarılardır. Ancak 17 Şubat 2019 tarihinde Serik Belediyespor ile Cizrespor arasında oynanan 3. lig maçında istenmeyen talihsiz olaylar yaşandı. Serik Belediyespor maçı sonrası yaşanan üzücü olaylarla ilgili gerekli müracaatları yaparak bu konunun takipçisi olacağız" diye konuştu. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Cizrespor Kulüp Başkanı Maruf Sefinç'ten 'Mhk' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.


Advertisement