Cizrespor-Torku Konyaspor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Cizrespor-Torku Konyaspor Soyunma Odaları

Ziraat türkiye Kupası E Grubu'nda büyük bir sürpriz yaşandoı. 1972'de kurulan Cizrespor'un futbolcuları, kulüp tarihinde ilk defa Süper Lig takımı olan Torku Konyaspor'u 2-0 yenmenin sevincini yaşadı.

31.12.2014 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat türkiye Kupası E Grubu'nda büyük bir sürpriz yaşandoı. 1972'de kurulan Cizrespor'un futbolcuları, kulüp tarihinde ilk defa Süper Lig takımı olan Torku Konyaspor'u 2-0 yenmenin sevincini yaşadı. Futbolcular, sevinçlerini uzun süre kutladılar.

KOCAMAN AÇIKLAMA YAPMADI

Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, müsabakadan sonra açıklama yapmadı. Cizrespor Başkanı Salih Sefinç ise şöyle konuştu:

"2'NCİ DEFA TARİH YAZDIK"

"Süper Lig'de oynayan bir takımı mağlup ettiğimiz oyuncularımın hepsinin alnından teker teker öpüyorum. Çok harika oynadılar. Alın terini ortaya koydular karşılığınıda çok güzel bir şekilde aldılar. Bu sezon gruplara kalarak bir tarih yazmıştık. Süper Lig takımını da yenerek ayrıca bir tarih yazmış olduk. Böylelikle çok mutlu ve gururluyuz. Gruptan çıkmak için her türlü çabayı göstereceğiz."

Cizrespor teknik direktörü Yahya Ünal ise şunları söyledi:

"Bundan güzel bir duygumu olur? Oyuncularım bunu hak etti. Biz buraya tesadüf gelmedik, bileğimizin hakkıyla geldik. Onu da bugün herkese gösterdik. Çok mutluyuz ve sevinçliyiz. Hedefimiz Giresunspor maçını kazanarak gruptan çıkmak." - Cizre

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cizrespor-Torku Konyaspor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement