Cizrespor Umudunu Sürdürdü - Son Dakika
Spor

Cizrespor Umudunu Sürdürdü

Cizrespor Umudunu Sürdürdü

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu’nda Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Cizrespor, evinde PTT 1. Lig temsilcisi Giresunspor ile golsüz berabere kaldı.

04.02.2015 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Cizrespor, evinde PTT 1. Lig temsilcisi Giresunspor ile golsüz berabere kaldı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Cizrespor Teknik Direktörü Yahya Ünal, 3 puan alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. Futbolcularının yürekleri ile ellerinden geleni yaptığını ifade eden Ünal, "Bir BAL takımının 7 puan toplaması büyük bir başarı. Sonuçta yenilmedik. Giresunspor kendi liginde güçlü bir takım. Ama yensek bir üst lige çıkma durumumuz vardı. Gençlerbirliği Konya'yı yendiği taktirde, üst tura çıkma şansımız var. Temennimiz sonucun öyle bitmesi. Kupada gelebileceğimiz en güzel yere geldik. Cizre'de güzel bir heyecan yaşattık. Üst tura çıkmak için umudumuz sürüyor" dedi.

GİRESUNSPOR CEPHESİ

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise, sonucun iki takıma da yaramadığını belirterek, "Ancak Cizre'de iyi ağırlandık. Anlatıldığı gibi Cizre'de taşkınlık ve olay çıkmadı. Giresun'da biz nasıl Cizrespor'u iyi ağırladıysak, onlar da bizi çok güzel bir şekilde ağırladılar. Olması gereken de buydu. Cizrespor'a şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum" diye konuştu. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Cizrespor Umudunu Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement