Ck Enerji'de Atama - Son Dakika
Ekonomi

Ck Enerji'de Atama

CK Enerji'de Rekabet Uyum Müdürü olarak atanan Hakan Erek görevine başladı.

06.08.2018 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CK Enerji'de Rekabet Uyum Müdürü olarak atanan Hakan Erek görevine başladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de lAkdeniz, Boğaziçi ve Çamlıbel elektrik dağıtım bölgelerinde 7,6 milyon tüketiciye hizmet veren CK Enerji'de, Şubat 2017'den bu yana Rekabet Uyum Direktörü olan Metin Pektaş'ın yerine, Rekabet Kurumu'nda uzman olarak çalışan Hakan Erek getirildi.

Bugün itibariyle göreve başlayan Erek, CK Enerji Yatırım bünyesindeki tüm şirketlerde rekabet hukukuna uyumun kurumsallaştırılması amacıyla faaliyet gösteren Rekabet Uyum Müdürlüğü yöneticisi oldu.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nden 2012'de mezun olan Erek, ayrıca ekonomi programını da bitirdi.

Rekabet Kurumu'nda 2013-2018 yılları arasında uzman olarak görev yapan Erek, ağırlıklı olarak elektrik, gaz, petrol ve kimya pazarlarındaki antitröst, birleşme, satın alma ve özelleştirme konularında çalıştı.

Bu arada, CK Enerji, Rekabet Uyum Birimi ile rekabet kurallarına uyumu, başta "saha" olmak üzere şirketler içerisinde her seviyede izlemeye özen gösteriyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Ck Enerji'de Atama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Denizli Çardak Havalimanı'ndan 2024 Mart ayında 40 bin 489 yolcuya hizmet verildi
    10:19 Denizli Çardak Havalimanı'ndan 2024 Mart ayında 40 bin 489 yolcuya hizmet verildi

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Denizli Çardak Havalimanı'nın 2024 yılı Mart ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı. Mart ayında Denizli Çardak Havalimanı'nda toplam 40 bin 489 yolcuya hizmet verilirken, iç hat yolcu trafiği 32 bin 445, dış hat yolcu trafiği ise 8 bin 44 olarak gerçekleşti. Ayrıca, Mart ayında havalimanına iniş-kalkış yapan uçak sayısı 480, yük trafiği ise 399 ton oldu. Ocak - Mart döneminde ise havalimanında toplam 115 bin 919 yolcu, bin 369 uçak ve bin 122 ton yük trafiği kaydedildi.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi ilaçlama ekipmanlarının bakım ve onarımını ustalar yapıyor
    10:14 Mersin Büyükşehir Belediyesi ilaçlama ekipmanlarının bakım ve onarımını ustalar yapıyor

    Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nın ilaçlama ekipmanlarının bakım ve onarımı ustalar tarafından yapılmaktadır. Bu sayede ekipmanların kullanım ömrü uzatılırken, maliyetler en aza indirilmektedir. Ayrıca, atölyede yapılan geri dönüşüm çalışmalarıyla yeni ekipman ya da parça için harcanacak para da tasarruf edilmektedir.

  • Mersin Silifke'de Çilek Fiyatları Düştü
    10:03 Mersin Silifke'de Çilek Fiyatları Düştü

    Mersin Silifke'de açıkta çilek hasadının başlamasıyla birlikte 120 TL'ye ulaşan ürünün fiyatı 50 TL'ye kadar düştü. Çilek üretimi Türkiye'nin her tarafına gönderilirken, bazı ülkelere de ihraç ediliyor.

  • Uşak'ta Ruhsatsız İşletmeler Kapatıldı
    10:02 Uşak'ta Ruhsatsız İşletmeler Kapatıldı

    Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde ruhsatsız işletmeler tespit edildi ve kapatıldı. Belediye Başkanı Özkan Yalım, halkın huzurunu bozabilecek hiçbir duruma izin vermeyeceklerini belirtti.


Advertisement