Clouds Web Yeni Lisans Paketlerini Duyurdu - Son Dakika
Basın Bültenleri

Clouds Web Yeni Lisans Paketlerini Duyurdu

Clouds Web Yeni Lisans Paketlerini Duyurdu

Basit ve hızlı şekilde web sitesi sahibi olmayı sağlayan Clouds Web, yeni lisans paketlerini kullanıma sundu.

19.08.2014 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basit ve hızlı şekilde web sitesi sahibi olmayı sağlayan Clouds Web, yeni lisans paketlerini kullanıma sundu.

Kullanıcılar Clouds Web ile 79TL'den başlayan fiyatlarla HTML5 ve responsive (duyarlı) tasarım alt yapısını barındıran son teknoloji sitelere sahip olabiliyor. Mobil uyumlu olarak oluşturulan siteler, bilgisayarlara ek olarak akıllı telefonlar ve tabletler de dahil olmak üzere tüm cihazlarda kullanıcı dostu tasarım ögelerini otomatik olarak yansıtıyor. Ziyaretçiler her platformda web sitelerini kusursuz biçimde görüntüleyebilirken, site yöneticileri de her an, her yerde sitelerini rahatlıkla güncelleyebiliyor.

Clouds Web Kurucusu Mert Şener, yeni lisans paketleri ile ilgili şunları söylüyor;

"Kullanıcılarımızdan gelen talepler doğrultusunda ekibimiz, ihtiyaçları detaylı şekilde analiz ederek yeni lisans paketlerini oluşturdu. Her bütçeye ve ihtiyaca cevap veren Clouds Web kullanıcı planları, tercihlere bağlı olarak kurumsal sitelerden, kişisel sitelere kadar her alanda yapılandırma gerçekleştirmeye olanak tanıyor. Yeni lisans paketlerimizin kullanıma sunulmasıyla birlikte başlatılan kampanya dahilinde kullanıcılar, lisans alımı esnasında sadece 1TL ödeyerek alan adı sahibi de olabiliyor. Böylelikle düşük maliyetlerle ve herhangi teknik bilgi ihtiyacı olmadan gelişmiş teknolojilere sahip web sitesi sahibi olmak, hayal olmaktan çıkıyor.

Clouds Web ayrıcalıklar dünyasında yer alan detayları ücretsiz olarak denemek ve bulut teknolojinin keyfini çıkarmak için http://www.clouds.com.tr/web/website/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Clouds Web Yeni Lisans Paketlerini Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement