Club Brugge Oyuncu Raporu: José Izquierdo - Son Dakika
Spor

Club Brugge Oyuncu Raporu: José Izquierdo

Club Brugge Oyuncu Raporu: José Izquierdo

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Club Brugge'ün genç yıldızı José Izquierdo'yu yakından tanıyalım.

10.03.2015 20:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi 2.tur 2.maçları 26 Şubat Perşembe akşamı oynandı. Zorlu mücadeleler arasında en dikkati çeken sonuç ise temsilcimiz Beşiktaş’ın Liverpool’a karşı kazandığı zafer oldu. Gecenin, galibi penaltılarla belirlenen tek maçı olan karşılaşmada kupanın favorilerinden güçlü İngiliz devi Liverpool’u 5-4 mağlup eden Beşiktaş adını 3.tura yazdırdı. 27 Şubat’ta çekilen kurada Liverpool’a nazaran daha kolay bir kura çeken Siyah Beyazlı temsilcimiz Belçika Ligi’nin 28.haftası sonu itibariyle 55 puanla lider konumda bulunan Club Brugge ile eşleşti.

Kura ilk bakışta kolaymış gibi gözükse de Brugge’un başarısı otoriteler tarafından tesadüf olarak görülmüyor. Belçika Ligi’nde attığı gol sayısıyla dikkati çeken güçlü ekip ayrıca ligin en az mağlup olan takımı konumunda. Belçika liginde attığı 65 golle hücum hattından oldukça söz ettiren Belçika ekibinde gol yükünü çeken oyuncular ise Belçika’nın emektar kule forveti Tom de Sutter ve Güney Amerikalı genç kanat oyuncusu Izquierdo. İkilinin attığı toplam gol sayısı ise 16’yı bulmuş durumda.

Sezon başında Genoa’ya kiralık olarak gönderilen Belçika’nın genç jenerasyonunun yetenekli forvet oyuncusu Maxime Lestienne ve devre arasına kadar 8 golle takımına önemli katkı yapmış Şili’nin yeni Alexis Sanchez’i olarak gösterilen Castillo’nun da Mainz’a kiralanmasıyla gol yollarındaki dar kadrosuna rağmen gol yönünden sıkıntı çekmeyen Brugge bu iki oyuncunun yerini bir dönem ülkemizde Fenerbahçe formasını giymiş Souleymane Oulare’nin yetenekli oğlu Obbi ile dolduruyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Club Brugge Oyuncu Raporu: José Izquierdo - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mete: Bırakkkkın gelsin Bırakkkın.. Gel hele gel..gel.... 0 0 Yanıtla

Advertisement