Cnn Türk Standına Gelin Yayına da Hazır Olun - Son Dakika
Güncel

Cnn Türk Standına Gelin Yayına da Hazır Olun

Cnn Türk Standına Gelin Yayına da Hazır Olun

"Sizin Hikayeniz Ne?" teması ile katılımcılar, dünyanın en iyi hikayecilerinden en büyük markaların arkasındaki hikayeleri dinleme fırsatı bulacak.

05.12.2012 13:19  Güncelleme: 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl binlerce pazarlama profesyonelini bir araya getiren CNN TÜRK ve cnnturk.com'un medya sponsoru olduğu Müşteri Çağında Pazarlama Zirvesi, dünyaca ünlü isimleri 5-6 Aralık'ta İstanbul'da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda buluşturuyor. "Sizin Hikayeniz Ne?" teması ile katılımcılar, dünyanın en iyi hikayecilerinden en büyük markaların arkasındaki hikayeleri dinleme fırsatı bulacak.

CNN TÜRK Pazarlama Zirvesi'nde

"Sunucuların nasıl bu kadar güzel ve yakışıklı göründüğünü merak ediyor musunuz?" sorusunun cevabını Pazarlama Zirvesi'nde CNN TÜRK stüdyosunda bulacaksınız.

CNN TÜRK Pazarlama Zirvesi'nde stüdyosunu kurdu. Konferans öncesi ya da arasında CNN TÜRK standına uğrayan ziyaretçilerin, özel stüdyoda makyajını tazeleniyor. CNN TÜRK sunucu koltuğunda fotoğraf çektirebiliyor.

Ziyaretin fotoğrafları ve videolarına facebook.com/cnnturkcom ve twitter.com/cnnturkcom adreslerinden ulaşabilirsiniz.

CNN TÜRK Ekonomi Müdürü Emin Çapa 6 Aralık Perşembe günü saat 15.45'te, "Kriz sonrası dünya ve o dünyada yaşamak"ı Pazarlama Zirvesi'nde Marmara Salonu'nda anlatacak.

Çocuklarımızın kariyerine başlayacağı, bizim kariyerimizi sürdüreceğimiz yeni dünyanın şifreleri neler? ve Kendimizi bu dünyaya nasıl hazırlayabiliriz? sorularının cevapları Çapa'nın konuşmasında olacak. Giriş sunumundan sonra, katılımcılarla konunun tartışılacağı bir oturum gerçekleştirilecek.

Pazarlama Zirvesi'nde bu sene neler var?

Her büyük markanın bir hikaye anlattığı fikrinden yola çıkılarak belirlenen tema ile katılımcılar, pazarlama dünyasındaki yeniliklere yön veren uzmanlardan yazarlara, ünlü yönetim otoritelerinden danışmanlara kadar uzanan geniş bir gruptan, dünyanın en iyi markalarının arkasındaki hikayeleri dinleme fırsatı bulacak.

Abdi İbrahim, Finansbank Enpara.com ve Vodafone'un ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek zirvede; ünlü fütürist Mike Walsh, Twitter Kurumsal Sosyal İnovasyon Yöneticisi ve Tweet modelinin yaratıcısı Claire Diaz Ortiz, Kızıl Nehirler ve Taş Meclisi gibi kitaplara imza atan ünlü yazar Jean-Christophe Grangé, Gladyatör filminin senaristi William Nicholson, Business 2.0 tarafından dünyayı değiştirecek 11 şirketten biri olarak seçilen Zopa'nın kurucusu James Alexander, "Story Wars" kitabının yazarı Jonah Sachs, Genius Box'ın direktörü Andy Reid, dijital pazarlama ajansı Kodezero'nun kurucusu Luca Babini, EffectiveBrands Yönetici Başkanı Marc de Swaan Arons, Yıldız Holding Global İnovasyon Grup Başkanı Bilal Kaafarani, 22 yaşındaki Yunanlı dahi film yönetmeni Stefanos Sitaras gibi isimler 2 gün boyunca katılımcılar ile deneyimlerini ve ilham veren öykülerini paylaşacak.

Ünlü marka stratejisti Peter Economides'in başkanlığını yürüteceği Pazarlama Zirvesi'nde 5 ana oturum ve onlarca paralel oturum ile farklı sahnelerde; hikayeciliğin hikayesi pazarlama bakış açısı ile anlatılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cnn Türk Standına Gelin Yayına da Hazır Olun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement