Coca-Cola, "Yeşil Tedarikçi'lerini" Ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

Coca-Cola, "Yeşil Tedarikçi'lerini" Ödüllendirdi

Coca-Cola, "Yeşil Tedarikçi\'lerini" Ödüllendirdi

Coca-Cola, Yeşil Tedarikçi'lerini ödüllendirdi.

15.05.2013 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Coca-Cola, Yeşil Tedarikçi'lerini ödüllendirdi.

Coca-Cola açıklamasına göre, Coca-Cola Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Bölümü'nün sorumlu olduğu 9 ülkedeki tedarikçilerinin sürdürülebilirlik çalışmaları arasından en iyi uygulamaları seçtiği Coca-Cola Yeşil Tedarikçi Ödülleri sahiplerine verildi.

İlk kez İstanbul'da düzenlenen törenle verilen ödüllerde, Konya Şeker, Elif Plastik, Targıd Tarım ve Eskapet ödül kazanan firmalar oldu. Coca-Cola Yeşil Tedarikçi Ödülleri, ekonomik açıdan uygulanabilir, sorumluluk sahibi ve çevreye katkı sağlayan uygulamaların hayata geçirilmesini amaçlıyor.

Coca-Cola'nın şeker tedarikçisi Konya Şeker "Atık Yönetimi"; ambalaj tedarikçisi Elif Plastik "Enerji Yönetimi"; meyve konsantresi tedarikçisi Targıd Tarım "Su Yönetimi" kategorisinde "Teşvik Ödülü" ve pet şişe için preform tedarikçisi Eskapet de "En Yenilikçi Fikir" dalında ödüllerini Coca-Cola Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Bölümü Başkanı Galya Frayman Molinas'tan ödüllerini aldı.

Galya Frayman Morinas, ödül töreninde yaptığı konuşmada, sürdürülebilirlik ve çevrenin, Coca-Cola'nın iş yapış biçiminin merkezinde yer aldığını belirterek,

"Tüketiciler, şirketleri sadece ürün ve hizmet kalitesi ile değerlendirmiyor, kurumsal vatandaş rolümüz de çok önemli.. İlk kez verdiğimiz Coca-Cola Yeşil Tedarikçi Ödülü, sadece Coca-Cola'nın değil, Coca-Cola ekosisteminin de bu konudaki yaklaşımını motive etmesi nedeniyle çok önemli. İyi işleri ödüllendirmek lazım, ödüllendirelim ki öğrenelim ve daha iyi işler çıksın" değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Türkmenistan Özbekistan, Ermenistan, Tacikistan ve Gürcistan'da faaliyet gösteren Coca-Cola tedarikçilerinden gelen toplam 21 başvuru, çeşitli alanlarda uzman bir jüri tarafından değerlendirildi. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Coca-Cola, 'Yeşil Tedarikçi'lerini' Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement