Fenerbahçe Teknik Direktörü Philip Cocu, Arsene Wenger Gibi Zagreb Mağduru! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Philip Cocu, Arsene Wenger Gibi Zagreb Mağduru!

Arsenal'in rotasyona giderek çıktığı Dinamo Zagreb deplasmanında aldığı yenilginin benzerini üç yıl sonra bu kez Fenerbahçe, Phillip Cocu'nun benzer tercihler yaptığı karşılaşmada yaşadı.

22.09.2018 17:00  Güncelleme: 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dinamo Zagreb- Fenerbahçe maçında ortaya çıkan tablo, akıllara üç yıl önce oynanan Dinamo Zagreb-Arsenal maçını getirdi. Teknik Direktör Phillip Cocu, önceki günkü karşılaşmada, pazartesi günü oynayacakları Beşiktaş maçını düşünerek rotasyona gitmişti. Islam Slimani, Andre Ayew, Jailson ve Skrtel gibi isimler ilk 11'e alınmazken, bu durum Hollandalı teknik adama pahalıya patladı. Benzer bir durumun 2015-16 sezonundaki Dinamo-Arsenal maçında yaşandığı ortaya çıktı.

CHELSEA MAÇINI DÜŞÜNEREK ROTASYON YAPMIŞTI

Şampiyonlar Ligi F Grubu ilk maçında Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger rotasyona gitti. Bu maçtan üç gün sonra Chelsea ile karşı karşıya gelecekleri Londra derbisini düşünen Wenger'in takımı, sahadan yenilgiyle ayrıldı. Phillip Cocu'nun tercihi için Hırvatlar, Wenger'in düştüğü hataya düştü yorumunu yaptı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Philip Cocu, Arsene Wenger Gibi Zagreb Mağduru!

COCU YİNE HIRVATLARDAN DARBE YEDİ

Petr Cech, Flamini, Theo Walcott gibi isimler yedek soyundurulurken, Dinamo Zagreb maçı 2-1 kazandı. Öte yandan Phillip Cocu bir kez daha Hırvatların kurbanı oldu. Cocu'nun başında bulunduğu PSV Eindhoven geçen sezon Avrupa Ligi'ne, Hırvat ekibi Osijek'e elenerek veda etmişti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Philip Cocu, Arsene Wenger Gibi Zagreb Mağduru!
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fenerbahçe Teknik Direktörü Philip Cocu, Arsene Wenger Gibi Zagreb Mağduru! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • cım bom: aglama fenevvvvv 2 10 Yanıtla
  • Utansınlar: Cocuyu kokutanlar utansınlar.Aykut Kocaman gibi hocayı gönder,cocu yu getir .bu Fenerbahçe'den hiçbir şey olmaz.11 tane adam aldılar Anadolu kulüplerinin hiç birisinde oynayamaz lar perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir bu yönetim ile de olmaz.Anlaşılan Aziz başkanı çok arayacağız. Ne demişti Başkan Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe 5 7 Yanıtla
  • TUNÇ06: Düşünce doğru tabiğ şimdi beşiktaş maçı önemli kazanırsak sorun yık ya tersi olursa işte o zaman ... 0 0 Yanıtla

Advertisement