Küçük Mandıra Filozofunun Haklı İsyanı: Yeter Artık Anne, Herkesi Rahat Bırak! - Son Dakika
Güncel

Küçük Mandıra Filozofunun Haklı İsyanı: Yeter Artık Anne, Herkesi Rahat Bırak!

Sosyal medyanın yeni fenomeninin, annesini eleştirirken kurduğu cümleler sosyal medyayı salladı. "Parti kur oy verelim" diyen de oldu, "dünyayı bu çocuk yönetsin" diyen de.

14.09.2017 09:14  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Annesi, oğlunun kendisine ettiği isyanı kameraya çekip yayınladı, sosyal medya yıkıldı. İzleyenler küçük çocuğun söylediklerine hem güldü hem de hak verdi.

KÜÇÜK FİLOZOF İSYANDA

Çocuğun, annesi tarafından koyulan sınırlara ve kurallara olan isyanı sosyal medyada izlenme rekorları kırdı. Annesi ise oğlunun isyanına hem güldü hem de o anları kameraya çekti.

"YETER ARTIK ANNE"

Küçük filozof; "Bütün apartmanlar, bütün ülke, bütün güzel hayvanlar, rahat olsun. İnsanlar da rahat olsun. Telefonlar da birazcık dinlensin. Ağaçlar, havalar, sular, buzlar hepsi gerçek, biliyor musun?. Neden böyle yapıyorsun? Sen bütün ülkeyi üzüyorsun. Bizi üzüyorsun. mesela, Zahide'ye yumurta yap diyorsun. Bana ekmek al diyorsun, yeter artık anne." diyerek annesine isyan etti.

"HERKESİ RAHAT BIRAK"

Küçük çocuk isyanına şöyle devam etti; "Babama da işe git diyorsun, istediğinde gitsin ne var? Abime de işe git diyorsun. Herkes istediğinde işe gitsin. Bana da ödev yap diyorsun, istediğimde yaparım. İstediğimde yatmak istiyorum mesela. hayat böyle bir şey olsun anne, herkesi rahat bırak. Tamam mı?"

SOSYAL MEDYA AYAKTA: DÜNYAYI BU ÇOCUK YÖNETSİN

Küçük çocuğun dünyaya ve hayata bakış açısındaki temizliğe hayran kalan izleyenler, "dünyayı bu çocuk yönetsin!" dedi. Sosyal medyada oldukça ilgi çeken videoya insanlardan olumlu tepkiler gelirken, izleyenler de minik çocuğun sözlerini destekledi.

Çocuğun isyanına gelen yorumlar ise şöyle;

Küçük Mandıra Filozofunun Haklı İsyanı: Yeter Artık Anne, Herkesi Rahat Bırak!

Son Dakika Güncel Küçük Mandıra Filozofunun Haklı İsyanı: Yeter Artık Anne, Herkesi Rahat Bırak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement