Boğulma tehlikesi geçiren oğlunu kurtaran anne, hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Boğulma tehlikesi geçiren oğlunu kurtaran anne, hayatını kaybetti

Adana'da, denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren 8 yaşındaki oğlunu kurtaran 42 yaşındaki Derya Demir, boğularak hayatını kaybetti.

05.06.2020 20:42  Güncelleme: 21:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Karataş ilçesi Barınak Plajı'nda, denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren 8 yaşındaki oğlunu kurtaran Derya Demir (42), boğuldu.

DENİZE GİREREK ÇOCUĞUNU KURTARDI

Olay, öğleden sonra ilçedeki Barınak Plajı'nda meydana geldi. Cumali Arda Demir, annesi ile birlikte geldiği Barınak Plajı'nda serinlemek için suya girdi. İddiaya göre, Cumali Arda Demir, kısa bir süre sonra panik boğulma tehlikesi geçirdi. Oğlunu suda çırpınırken gören Derya Demir, denize girerek çocuğunu kurtardı.

ANNE AŞIRI SU YUTTU VE DENİZDEN ÇIKAMADI

Çevredekilerin de yardımıyla küçük çocuk sudan çıkartılırken, anne Demir ise aşırı derecede su yuttu ve denizden çıkamadı. Küçük Cumali Arda, polis ekiplerince hastaneye kaldırılırken, ihbarla bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri ise denizden çıkarılan talihsiz kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Derya Demir'in cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından ambulansla Karataş Devlet Hastanesi morguna götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Boğulma tehlikesi geçiren oğlunu kurtaran anne, hayatını kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boğulma tehlikesi geçiren oğlunu kurtaran anne, hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Başkan Büyükklılıç, Melikgazi ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi
    12:06 Başkan Büyükklılıç, Melikgazi ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükklılıç, teravih namazı sonrası Melikgazi ilçesi Osmanlı Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ramazan ayında da vatandaşlarla ve esnaflarla buluşmaya devam eden Başkan Büyükkılıç, Ramazan-ı Şerif'in 8'inci günü akşamı Melikgazi ilçesi Osmanlı Mahallesi'nde vatandaş ve esnafla birlikte geçirdi.

  • Bozüyük'te uyuşturucu ele geçirilen şüpheli yakalandı
    12:04 Bozüyük'te uyuşturucu ele geçirilen şüpheli yakalandı

    Bilecik'in Bozüyük ilçesinde gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, üzerinde sentetik uyuşturucu bulunan bir şüpheli yakalandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda zanlı hakkında yasal işlem başlatıldı.

  • Altınokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şubesi'nden 50 aileye ramazan kolisi
    12:04 Altınokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şubesi'nden 50 aileye ramazan kolisi

    Altınokta Körler Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Sandıklı, Şuhut ve Dinar'da 50 aileye ramazan kolisi dağıttı. Dernek Başkanı Hakan Erdoğan, hayırseverlerin destekleriyle aldıkları gıda kolilerinin dağıtımını yaptıklarını belirtti. Ramazan ayında paylaşmanın önemine dikkat çeken Erdoğan, üyelerine yönelik ziyaretlerin ve toplu iftar programlarının devam edeceğini söyledi.

  • Afyonkarahisar'da Geyiğe Çarpan Minibüste 2 Kişi Yaralandı
    12:04 Afyonkarahisar'da Geyiğe Çarpan Minibüste 2 Kişi Yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen kazada, aniden yola çıkan bir geyiğe çarpan minibüsteki sürücü ve bir yolcu yaralandı. Kazada telef olan geyik ise Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından olay yerinden kaldırıldı.

  • Muğla'da Güneş Enerji Santrali Projesi Devam Ediyor
    12:04 Muğla'da Güneş Enerji Santrali Projesi Devam Ediyor

    Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe Denizova Mahallesi'nde kurulan Güneş Enerji Santrali projesi hızla ilerliyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Muğla'ya yıllık 9.3 Milyon Kwh elektrik üretilecek ve karbon emisyonu azaltılacak.

  • Efeler Belediyesi Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri'ni hizmete açacak
    12:04 Efeler Belediyesi Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri'ni hizmete açacak

    Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi Kapalı Pazar Yeri'ni tamamlayarak hizmete açacak. Tüm Efeler halkı açılışa davet edildi.

  • Sapanca'da Beton Yığınına Dönen İlçe
    12:04 Sapanca'da Beton Yığınına Dönen İlçe

    Para kazanma hırsı, belediyenin denetim yapmaması, eskiden tarımla anılan Sapanca'yı adeta mahvetti. Meyvesi ile ünlü ilçede artık tarlalardan bungalov yetişiyor. Ağaçların yok edildiği Sapanca beton yığınına dönmüş durumda.

  • AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer'den açık hava sinemaları projesi
    12:03 AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer'den açık hava sinemaları projesi

    AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, Merkezefendi ilçesinde açık hava sinemalarının hayata geçirileceğini açıkladı. Sinema gösterimlerinin yanı sıra kültürel etkinliklerin de yapılacağı açık hava sinemaları, ilçedeki vatandaşların hizmetine sunulacak.


Advertisement