Çocuk Eurovision Yarışmasının Başvuru Tarihi Uzatıldı - Son Dakika
Güncel

Çocuk Eurovision Yarışmasının Başvuru Tarihi Uzatıldı

Çocuk Eurovision Yarışmasının Başvuru Tarihi Uzatıldı

Atam'ın Düzenlediği 23 Nisan Etkinlikleri Çerçevesinde Düzenlenecek Kidsvision Şarkı Yarışması'na Başvuru Tarihi 26 Mart'a Kadar Uzatıldı.

20.03.2011 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ATAM'ın düzenlediği 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek KidsVision Şarkı Yarışması'na başvuru tarihi 26 Mart'a kadar uzatıldı.

AVRUPA Türkleri Atılım Merkezi'nin (A.T.A.M.) düzenlediği 23 Nisan etkinliklerine paralel olarak A ONE Models and Specials isimli ajansın konseptini hazırladığı KidsVision Şarkı Yarışması, yoğun ilgi görüyor. Yarışmaya şuan yaklaşık 70 çocuk aday olarak başvurmuş durumda. Başvuranların 40'ı Alman ve 30'unu ise göçmen kökenli çocuklar oluşturuyor. 15 farklı ülkenin temsil edileceği yarışmada, 30 göçmen kökenli çocuktan yaklaşık 16'sı Türkiye adına yarışacak. Proje Yöneticisi Aytunç Sular yarışmaya başvuru süresinin uzatıldığını belirterek ?Başvuramayanlar üzülmesin, başvuru süresi 26 Mart'a kadar uzatıldı. Buna istinaden, ön elemelerin tarihleri de aynı ve tek günde yapılmak üzere değiştirilmiş durumda. Böylece ön elemeler, 2 Nisan Cumartesi günü, saat 14'ten itibaren, Düsseldorf Heinrich-Heine-Gesamtschule okulunda, jüri gözetiminde olacak. Jüride Robert-Schumann-Hochschule öğretim görevlileri ve diğer müzisyenler ve uzman kişiler bulunuyor? dedi.

İKİ DİLLİLİK VURGUSU

Proje koordinatörü Dilşad Budak ise ?Müzik ve şarkı söyleme yeteneği olmayan ve bu nedenle yarışmaya katılmayan veya katılamayan çocuklar burada fotoğraf, dans, resim gibi sunulacak çeşitli etkinliklerle eğlenceli bir gün yaşama imkanı bulacaklar. Yarışmaya katılım koşulları ve başvuru formu Kids Vision Song Contest resmi sitesinden www.kidsvisionsongcontest.com temin edilebilir" dedi. Yarışmanın temel amacı, yarının büyükleri çocuklara sahip oldukları iki dilliliklerini ve kültürel farklılıklarını yaşayacakları ve yaratıcı yeteneklerini sergileyebilecekleri çocuk dostu bir platform sunmak olarak açıklandı. Final 23 Nisan'da Düsseldorf Stahlwerk'te yapılacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocuk Eurovision Yarışmasının Başvuru Tarihi Uzatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement