Çocuk İstismarına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Çocuk İstismarına Tepkiler

Karaman'da sosyal medya üzerinden toplanan bir grup kadın, cinsel istismara tepki gösterdi.

07.07.2018 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da sosyal medya üzerinden toplanan bir grup kadın, cinsel istismara tepki gösterdi.

Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda toplanan kadınlar ve çocukları, "İdam, Çocuk Susar Sen Susma, Çocuğuma Dokunma, Bu Günahı Toprak Örtmez" yazılı pankartlarla çocuk istismarcılarını protesto etti.

Grup adına açıklama yapan Canan Yılmaz, sessiz çığlıkların sesi olmak için toplandıklarını söyledi.

Eylül, Leyla ve Irmak'la ve nice giden meleklerle acının en derinini yaşadıklarını ifade eden Yılmaz, şunları aktardı:

"Suçlular cezasını çeksin. Çeksin ki acımız hafiflesin istiyoruz. Tabi ki suçlular cezasını çekecek. Ceza ibretlik olsun ki küçücük bedenlere uyanan nefisler korksun. Can korkusu vazgeçirici bir cezadır elbette, ama ben yaşadığımız bu acı olayları birazda bozulan toplumsal ve kültürel yaşamamıza bağlıyorum. Toplumun düzelmesi yine bizim çabalarımıza bağlı. Biz ne kadar evlatlarımıza güzel tohumlar ekersek güzel verimler alırız. Önce toplumumuz düzelsin sonra ortaya çıkan sapkın zihniyetteki insan müsveddeleri için de devletimiz öyle caydırıcı ceza uygulaması getirsin ki anaların, babaların, milletimizin hatta hayvanlarımız bile rahata ersin. Diyorum ki istismarcı pedofililer için tek caydırıcı yöntemdir idam."

Kadınlara hitap eden AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı İmiş Günenç ise, etkinliğe AK Parti Kadın Kolları olarak değil iki kız çocuğu annesi olarak katıldığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile cinsel istismar konusunda birebir görüştüğünü anlatan Günenç, "Burada kutsal bir dava üzerine toplanmış bulunmaktayız. Perşembe ve cuma günü Ankara'da Cumhurbaşkanımızın yanındaydım. Bu durumu bire bir anlattım. Kendisi sizlere selam söyledi ve sert cezalar getirileceğini ifade etti." diye konuştu.

Çocuk İstismarına Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çocuk İstismarına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement