Çocuk Meclisi Yeni Başkanını Seçti - Son Dakika
Güncel

Çocuk Meclisi Yeni Başkanını Seçti

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü bünyesinde oluşturulan Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Meclisi, Nisan 2018 – Nisan 2019 dönemi meclis seçimini gerçekleştirdi.

18.04.2018 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral'ın da yakından takip ettiği seçimde başkanlık için sekiz aday yarışırken yeni Çocuk Meclisi Başkanı Özel Meriç Ortaokulu öğrencisi Ebrar Er oldu.

YENİ YÖNETİM VE KOMİSYONLAR SEÇİLDİ

Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü'nün ne gibi etkinlikler yapması gerektiğini belirlemek, projeler geliştirmek ve sunmak, Süleymanpaşa'da yaşayan çocukların ihtiyaçlarını Belediye Başkanlığı'na iletmek ve takipçisi olmak, çocuk hakları konusunda çocukları bilgilendirmek için çalışmalar yapmak amaçlarıyla oluşturulan Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Meclisi'nde yeni yönetim kurulu ve komisyonların belirlenmesi için seçim yapıldı.

ÇOCUK MECLİSİNDE HER OKULDAN TEMSİLCİ BULUNUYOR

Süleymanpaşa Belediyesi'nin talebi üzerine, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Süleymanpaşa'da bulunan bütün ilkokul ve ortaokullardan birer öğrenci seçilerek oluşturulan Süleymanpaşa Çocuk Meclisi'nde 6 ila 14 yaş arası öğrenciler görev aldı.

BAŞKANLIK İÇİN SEKİZ ÖĞRENCİ YARIŞTI

Süleymanpaşa Çocuk Kulübü'nde gerçekleştirilen 19 öğrencinin katıldığı seçimlerde sekiz öğrenci başkanlık için aday oldu. Her öğrencinin ortaya çıkarak projelerini ve fikirlerini paylaştığı seçim sonucunda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Özel Meriç Ortaokulu öğrencisi Ebrar Er seçildi.

Yeni başkan Ebrar Er, seçimden sonra yaptığı konuşmada kendisine güvenerek oy veren ve başkanlığa getiren meclis üyelerine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuk Meclisi Yeni Başkanını Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement