Çocuk Parkında Ölüm:  8 Yaşındaki Kadir Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
3.Sayfa

Çocuk Parkında Ölüm:  8 Yaşındaki Kadir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN - İsa ALMAÇAYIR-İSTANBUL DHAÇekmeköy'de arkadaşlarıyla saklambaç oynarken parkta bulunan trafoya saklanmak isterken akıma kapılarak ölen Kadir Açık (8) son yolculuğuna uğurlandı.

30.10.2018 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN - İsa ALMAÇAYIR-İSTANBUL DHA

Çekmeköy'de arkadaşlarıyla saklambaç oynarken parkta bulunan trafoya saklanmak isterken akıma kapılarak ölen Kadir Açık (8) son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, Çekmeköy'de bulunan çocuk parkında dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşlarıyla saklambaç oynayan Kadir Açık(8), parkta bulunan trafoya saklandı. Trafodaki elektrik akımına kapılan çocuk bir anda yere yığıldı. Olayı gören arkadaşları, çocuğun ailesine haber verdi. Ailesinin haber vermesi üzerine de olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Kadir Açık'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Küçük çocuğun cenazesi Ümraniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

MAHALLE SAKİNLERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Oğlunu kaybeden 5 çocuk babası Metin Açık, "8 yaşındaki çocuğum parka geliyor burada. Bu trafoyu, elektrik kablolarını açık bırakmışlar. Çocuk parkında hiç trafo olur mu? Çocuk buraya dokunuyor elektriğe kapılıyor. Buranın bir bekçisi vardı. Bekçiyi işten çıkartmışlar. Ondan sonra buraya hırsızlar uyuşturucu kullananlar hep buraya geldi. Benim canım gitti. Çocuğumun hakkını sonuna kadar arayacağım. Benim çocuğum değil başkasının da çocuğu olabilirdi. Bu trafonun önü komple açıktı. Kaç defa uyardık ama gelmediler. Ama olaydan sonra gelip kabloları sökmüşler" dedi. Öfkeli mahalle sakinleri ise sorumluların bulunmasını istedi.

ANNE BAYGINLIK GEÇİRDİ

Adli tıptaki işlemlerin ardından küçük çocuğun cenazesi helallik alınmak üzere parkın yakınındaki evine getirildi. Oğlunun cenazesine gören anne Aysel Açık baygınlık geçirdi. Mahalleli ve yakınları acılı anneyi teselli etmeye çalıştı.

Kılınan cenaze namazının ardından küçük çocuğun bedeni Nişantepe mezarlığında toprağa verildi.

Görüntü Dökümü

----------------

-Parktan görüntü

-Trafodan görüntü

-Arkadaşlarının olayı anlatması

- Baba ile röp

-Cenazenin eve gelmesi

-Helallik alınması

-Annenin baygınlık geçirmesi

-Cenaze namazının kılınması

-Genel ve detay görüntüler

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Çocuk Parkında Ölüm:  8 Yaşındaki Kadir Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın'da 148 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
    12:30 Aydın'da 148 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak, şantaj ve cinsel taciz suçlarından 148 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.A. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile saklandığı evde yakalandı. Tutuklanan şahıs cezaevine gönderildi.

  • Aydın'da 20 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Şüphelisi İzmir'de Yakalandı
    12:23 Aydın'da 20 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Şüphelisi İzmir'de Yakalandı

    Aydın'ın Koçarlı ilçesinde 20 yıl önce işlenen cinayetin şüphelisi olarak aranan K.Ü, İzmir'de yakalandı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi, cinayetin faili olduğu düşünülen K.Ü'nün İzmir'de olduğunu tespit etti. Ekipler, operasyon düzenleyerek şüpheliyi gözaltına aldı. K.Ü, Aydın'a getirilerek adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

  • Gediz'de Polisler Motosiklet Avında
    12:21 Gediz'de Polisler Motosiklet Avında

    Kütahya'nın Gediz ilçesinde polis ekipleri, plakasız ve kasksız motosiklet sürücülerini denetlemek amacıyla sıkı takibe aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kazaların önüne geçmek ve güvenliği sağlamak için motosiklet avı düzenliyor. Sürücülerin plakasız ve kasksız olarak motosiklet kullanmamaları konusunda uyarılar yapılıyor.

  • Bitlis'te düzenlenen operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi
    12:19 Bitlis'te düzenlenen operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi

    Bitlis İl Jandarma Komutanlığı tarafından PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, Tatvan ilçe kırsalında toprağa gömülü halde bir AK-47 Kaleşnikof piyade tüfeği, 353 adet fişek, telsizler ve diğer yaşam malzemeleri ele geçirildi. Delil niteliği taşıyan malzemeler muhafaza altına alınırken, diğer malzemeler ise imha edildi. Güvenlik güçleri, bölge halkının desteğiyle terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdürecektir.

  • Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
    11:58 Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

    Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada sentetik uyuşturucu, tabanca, fişek ve 15 bin 615 TL ele geçirildi.


Advertisement