"Çocuk ve Aile İletişimi" Konulu Seminer Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

"Çocuk ve Aile İletişimi" Konulu Seminer Düzenlendi

"Çocuk ve Aile İletişimi" Konulu Seminer Düzenlendi

Seminere; Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan eşi Figen Çağlayan ve çok sayıda ebeveyn ve basın mensupları katıldı.

02.12.2013 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Belediye Başkanlığı Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Fen Bilimleri Kırklareli Koleji işbirliği ile "Çocuk ve Aile İletişimi" konulu seminer, 1 Aralık 2013 Pazar günü saat 14.30'da Kültür Merkezi'nde Pediatrist-Pediatrik Nörolog Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin tarafından verildi.

Seminere; Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan eşi Figen Çağlayan ve çok sayıda ebeveyn ve basın mensupları katıldı.

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen seminerde; Çocuklarda öğrenme mekanizmaları, çocuk gelişiminde doğru bilinen yanlışlar, 0-11 yaş çocuk gelişiminde ödül ve ceza konuları anlatıldı. Pediatrik Nörolog Sabiha Paktuna Keskin 2 saatlik seminerin ardından sorulan soruları yanıtladı ve ardından sevenleri ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, verilen değerli bilgiler için Keskin'e teşekkür ederek bir buket çiçek takdim etti.

Başkan Çağlayan: "Sosyal Sorumluluk bilinciyle Kırklareli Belediye Başkanlığı ile Fen Bilimleri Kırklareli Koleji işbirliği ile "0-11 Yaş Çocuk Gelişimi Semineri" Prof.Dr. Sabiha Paktuna Keskin tarafından verildi. Kültür Sanat faaliyetlerimiz yoğun şekilde devam etmekte olup, ilgi gösteren bütün vatandaşlara teşekkür ediyorum."dedi.

Sabiha Paktuna Keskin ise Kırklareli'de olmaktan mutlu olduğunu ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Çocuk ve Aile İletişimi' Konulu Seminer Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement