Çocuk Yuvasına Atatürk Köşesi Yaptırıldı - Son Dakika
Güncel

Çocuk Yuvasına Atatürk Köşesi Yaptırıldı

Karamürsel ilçesinde iş adamı Vedat Yılmaz, Karamürsel Gazi Vakfı Gazanfer Bilge Sevgi Evleri Çocuk Yuvasına Atatürk Köşesi yaptırdı.

18.05.2017 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karamürsel ilçesinde iş adamı Vedat Yılmaz, Karamürsel Gazi Vakfı Gazanfer Bilge Sevgi Evleri Çocuk Yuvasına Atatürk Köşesi yaptırdı.

Karamürsel Çocuk Yuvası Sevenler Derneği'nin girişimleriyle hayata geçirilen Atatürk Köşesinin açılış töreninde konuşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, bu tür yardımların artmasını dileyerek, "Değerli iş adamımızın bu düşüncesi çok anlamlı ve yerinde. Kendisini tebrik ediyor, diğer iş adamlarımıza da örnek teşkil etmesini umuyorum." dedi.

Vedat Yılmaz ise Kaymakam Narinoğlu'na teşekkür ederek, bu tür yardımların imkanı olan herkes tarafından yapılması gerektiğini söyledi.

Yılmaz, "Karamürsel'e merhume annem Huriye Yılmaz adına kütüphane açmak istiyorum. Bu kütüphane modern ve tam donanımlı olacak. Yer gösterilmesi halinde kütüphanenin açılmasını için göreve hazırım." dedi.

Konuşmaların ardından Narinoğlu, Yılmaz'a plaket verdi.

Karamürsel İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Muharrem Erdoğan da Yılmaz'a kulübe yaptığı yardımlardan dolayı plaket vererek teşekkür etti.

Açılışa, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, Karamürsel Çocuk Yuvası Sevenler Derneği Başkanı Nuran Berk Genç, yönetimi ve daire amirleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çocuk Yuvasına Atatürk Köşesi Yaptırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement