Çocukla Çocuk Oldular - Son Dakika
Güncel

Çocukla Çocuk Oldular

Çocukla Çocuk Oldular

Edirne’de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen ‘Çocuk Şenliği’nde özel çocuklar doyasıya eğlendi.

23.04.2018 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen 'Çocuk Şenliği'nde özel çocuklar doyasıya eğlendi.

Melahat Hulusi Datenin Çocuk Evleri Sitesi'nde, Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Çocuk Şenliği'nde, koruma altında bulunan çocuklar gönüllerince eğlendiler.

Palyaço gösterileri, çuval yarışı, halat çekme yarışması, dede-torun bocce müsabakalarının yanı sıra bir dizi etkinlikte buluşan çocuklar, özel bir gün yaşadı.

"En değerli varlıklarımız çocuklarımız"

Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, 23 Nisan'da ve düzenledikleri tüm etkinliklerde kendilerini yalnız bırakmayan Tut Elimi Edirne Derneği ve Muhtaç Çocukları Koruma Derneği yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür ettiklerini belirterek, "Sadece şunu söyleyebilirim, mutlu toplum, huzurlu yarınlar için sahip olduğumuz en değerli varlıklarımız çocuklarımızdır" dedi.

"Ne ihtiyaçları varsa yetişmeye çalışıyoruz"

Tut Elimi Edirne Derneği Başkanı Şule Yörük de, "Edirne'de koruma altındaki çocuklarımız için kurduğumuz bu dernek. Hizmet alanımız ise Edirne'de tüm koruma altındaki çocuklar ve gençler. ASP İl Müdürlüğümüz, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi ile birlikte koordineli bir şekilde çocuklarımızın bize ihtiyacı olduğunda, ne ihtiyaçları varsa yetişmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile düzenlenen 'Çocuk Şenliği'nde özel çocuklar gün boyunca düzenlenen çeşitli aktivitelerle doyasıya eğlendi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çocukla Çocuk Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement