Çocuklar En Mutlu Gününü Oyuncak Müzesinde Geçirdi - Son Dakika
Yaşam

Çocuklar En Mutlu Gününü Oyuncak Müzesinde Geçirdi

Çocuklar En Mutlu Gününü Oyuncak Müzesinde Geçirdi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Dünya Çocuk Günü olması münasebetiyle çocukları oyun ve oyuncak müzesinde ağırladı.

02.10.2018 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Dünya Çocuk Günü olması münasebetiyle çocukları oyun ve oyuncak müzesinde ağırladı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Dünya Çocuk Günü münasebetiyle çocuklar için ilçede faaliyete giren Şanlıurfa Oyun ve Oyuncak Müzesinde çocuklarla bir araya geldi. Baydilli çocuklara trafik eğitim seti ve uçurtma hediye etti.

Çocukların mutluluğu ve güler yüzlü olması için her zaman çalışacaklarını belirten Baydilli, "Dünya Çocuk Günü'nde çocuklarımızı onlar için açtığımız oyun ve oyuncak müzemizde misafir ettik. Bu önemli günde öncelikle dikkat kesilmesi gereken önemli hususlar var. Bunlar, çocuk istismarı, çocuk işçiler ve çocuk göçmenler. Özellikle ülkemizde 3 milyon Suriyeli göçmen var ve bunların 500 binden fazlası Şanlıurfa'da yaşıyor. Göçmen olarak en masum olan ve en fazla sıkıntı çekenler şüphesiz ki çocuklardır. Bu göçmen çocukların çektiği sıkıntıları bilerek Ensar olarak daha dikkatli ve ilgili olmamız gerekiyor. Dünya Çocuk Gününde özellikle bu göçmen çocukları unutmamamız gerektiğini, ensarlığımızın gereğini yapmamız gerektiğini vurgulamak istiyorum. Bu vesileyle dünyadaki tüm çocukların gününü kutluyorum. Burada oyuncak müzemizi ziyarete gelen çocuklarımıza, öğretmenlerine ve velilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah tüm dünyada çocukların mutlu ve güler yüzlü olması için çaba sarf edilir" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Çocuklar En Mutlu Gününü Oyuncak Müzesinde Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement