Çocuklar Forum Gaziantep'te Eğleniyor - Son Dakika
Yerel

Çocuklar Forum Gaziantep'te Eğleniyor

Çocuklar Forum Gaziantep\'te Eğleniyor

Forum Gaziantep, çocuklara yönelik eğlenceli ve öğretici etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

09.09.2014 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Forum Gaziantep, çocuklara yönelik eğlenceli ve öğretici etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Forum Gaziantep, çocuklara yönelik etkinliklerini ara vermeden sürdürüyor. Forum Gaziantep, çocukları bir yandan eğlendiriyor bir yandan da eğitiyor. Forum Gaziantep, çocuklar için son olarak Afacanlar Sınıfı kurdu.

Forum Gaziantep içerisine kurulan Afacanlar Sınıfı, 9-14 Eylül tarihleri arasında açık olacak. Afacanlar Sınıfı'nda derse giren çizgi film kahramanı öğretmenler, çocukları hem eğlendiriyor hem de eğitiyor.

Sevimli tavşan Bugs Bunny, hınzır kedi Silvester, sınır tanımayan iştahıyla her şeyi silip süpüren Tazmanya Canavarı gibi ünlü çizgi kahramanlar, Forum Gaziantep'te çocuklar için kurulan Afacanlar Sınıfı'nda öğretmen olarak ders yapıyor. Çocukları düşünmeye ve yorum yapmaya sevk eden, eğlenceli mantık sorularıyla Looney Tunes kahramanları hem eğlendirdi hem de çocuklara yeni kavramlar öğretti.

Pedagojik bir hassasiyetle profesyonel uzmanlar eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar ders aralarındaki 'Çılgın Teneffüs'lerde ise gönüllerince eğlendi.

'Okul Otobüsü' ile çocukların okula giden en eğlenceli yoluyla başlayan faaliyet, çizgi kahramanlarla çeşitli oyunlar ve fotoğraf çekimleriyle sona erdi.

Forum Gaziantep'e gelen ebeveynler bu faydalı ve eğlenceli faaliyetle birlikte çocuklarının bu unutulmaz anlarını fotoğrafladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuklar Forum Gaziantep'te Eğleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement