Çocuklar İçin Ayrıcalıklı Spor Kulübü "SHABA" - Son Dakika
Güncel

Çocuklar İçin Ayrıcalıklı Spor Kulübü "SHABA"

Çocuklar İçin Ayrıcalıklı Spor Kulübü "SHABA"

Yaşamlarını daha verimli ve anlamlı kılmak isteyenlere yeni bir yaklaşımla hizmet sunan Shaba, Türkiye'nin ilk aile spor kulübü olarak hizmet veriyor.

23.01.2018 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuklarının spor alışkanlıklarının gelişmesini ve kendilerine güvenmesini isteyen ailelerin güvenebilecekleri spor kulubü olan Shaba, alanlarında profesyonel eğitmen kadrosuyla, çocukların spor hayatlarına sağlıklı biçimde başlamalarıyla beraber beslenme alışkanlıklarını da doğru sürdürmelerine ayrı bir özen gösteriyor. Kadrosunda beslenme uzmanlarının da yer aldığı spor kulübü, "Kilo Kontrol Programı" ile hayatlarını sağlıklı yaşamla sürdürdürmek isteyen ailelerin tercihi haline geliyor.

Sağlıklı yaşamın önceliği olan hijyene ayrı bir özen gösteren Shaba, tüm kullanım alanlarını belirli saat aralıklarıyla hijyenik özel sularla temizleyerek 7'den 70'e tüm üyelerinin güven içinde spor yapmalarını sağlıyor.

Shaba; "Hido Swim Academy" ile lisanslı genç yüzücüler yetiştiriyor…

Alanlarında uzman eğitmenler tarafından 4-14 yaş aralığında tüm çocuklara yaş gruplarına özel, yüzme eğitim programları hizmeti veren Shaba, 2010 yılında kurulan Hido Swim Academy ile lisanslı sporcular yetiştiriyor.

Shaba ebeveyn üyeleri spor yaparken çocuklarının da ücretsiz olarak "Kids Club" bölümünde uzman çocuk eğitmenleri eşliğinde keyifli vakit geçirmelerine olanak sağlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuklar İçin Ayrıcalıklı Spor Kulübü 'SHABA' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türk Kızılayı Genel Başkanı Hatay'da Depremzedelerle İftar Yaptı
    20:23 Türk Kızılayı Genel Başkanı Hatay'da Depremzedelerle İftar Yaptı

    Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Hatay'da düzenlenen iftar programında depremzedelerle bir araya geldi. Yılmaz, çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıtarak onlarla vakit geçirdi. Konuşmasında, depremzedelerin yanında olacaklarını ve birlikte iftar açacaklarını belirten Yılmaz, bu zor günlerin geçeceğine olan inancını dile getirdi.

  • Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor
    20:23 Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor

    Trabzon'un Maçka, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerinde aile sağlığı merkezleri ile 112 acil sağlık hizmet binalarının inşası devam ediyor. Maçka ilçesindeki inşaatın 15 Nisan'da tamamlanması planlanırken, Akçaabat ilçesindeki iki aile sağlığı merkezi ve acil sağlık hizmetleri binasının tamamlanmasıyla kısa sürede hizmete başlayacağı belirtildi. Çarşıbaşı ilçesinde ise Yavuz Aile Sağlığı Merkezi binasının tamamlanma tarihi 26 Nisan olarak açıklandı.


Advertisement