Çocuklar İstedi Başkan "Yapılsın" Dedi - Son Dakika
Yerel

Çocuklar İstedi Başkan "Yapılsın" Dedi

Çocuklar İstedi Başkan "Yapılsın" Dedi

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, mahalle gezileri sırasında ziyaret ettiği Kızılen’de kendisini karşılayan çocukların isteklerinin yerine getirilmesi talimatı verdi.

24.08.2016 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, mahalle gezileri sırasında ziyaret ettiği Kızılen'de kendisini karşılayan çocukların isteklerinin yerine getirilmesi talimatı verdi.

Köy iken Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüşen Kızınlen'i bir süre önce ziyaret eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, burada yatılı erkek Kur'an kursunu da ziyaret etti. Çocuklarla sohbet eden Başkan Tollu, bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Çocuklar ise kurs bahçesi ve oyun alanı ile ilgili isteklerini Başkan Tollu ile paylaştı.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu beraberinde meclis üyeleri Ali Yön ve İbrahim Göktepe ile birlikte mahalle gezileri kapsamında Kızılen'i ziyaret etti. Tollu, Kızılen Mahallesi'nde yaptığı ziyarette vatandaşlarla sohbet edip, mahallede bulunan yatılı erkek Kur'an kursunu ziyaret etti.

Çocukların sevgi gösterileri ile karşılaşan Tollu, sohbet edip istekleri olup olmadığı sordu. Çocuklar ise, futbol sahasının zemininin top oynamaya elverişli olmadığını, çimlendirilmesi ya da kumlanması gerektiğini, oyun parklarının tadilata ihtiyacının olduğunu, futbol topu, pinpon topu ve futbol kale filesi gibi malzeme ihtiyaçlarının bulunduğunu dile getirdi.

Çocukların ihtiyaçlarını sıralaması üzerine birim yetkililerini telefonla arayan Başkan Tollu, saha zemininin düzenlenmesi ve malzeme ihtiyaçlarının biran önce giderilmesi talimatı verdi. Geleceğin yarınları çocukların her türlü ihtiyaçlarının öncelikli olduğunu ifade eden Başkan Tollu, isteklerini bir bir aktaran çocuklara da teşekkür etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuklar İstedi Başkan 'Yapılsın' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement