Çocuklar, Kuran Şöleni Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Çocuklar, Kuran Şöleni Düzenledi

Çocuklar, Kuran Şöleni Düzenledi

Batmanda, Özel Zeynep Turan Çocuk Akademisi Gündüz Bakım Evi tarafından 1.Dönem Kuran Şöleni etkinliği düzenlendi.

23.02.2016 07:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocuklardan Kuran-ı Kerim Etkinliği

Aile ve Sosyal Politikalar Batman İl Müdürlüğüne bağlı Özel Zeynep Turan Çocuk Akademisi Gündüz Bakım Evi tarafından 1.Dönem Kuran Şöleni etkinliği Yeni Kültür İl Müdürlüğünde yapıldı.

Etkinliğe Akademi Koordinatörü Zeynep Turan, Milli Eğitim İl Müdür Yardımcısı Naci Şemdinoğlu, İl Müftü Yardımcısı Muhammed Yusuf Yaşar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden Psikolog Veysel Yaşar ve akademi çocuklarının aileleri katıldı.

Etkinlikte söz alan İl Müftü Yardımcısı Yaşar, "Çocuklarınıza Kuran Öğrettiğiniz için Allah'ın izniyle günahlarınız affolunacak ve cennete nail olacaksınız. Çocuklarımıza temiz bir ahlak ve sağlam bir dini eğitim kazandırmamız gerekiyor. Yoksa diğer Dünya'da bu çocuklarınız sizden şikayetçi olurlar. Çocuklarımıza Kuran öğretim birer eğitimli ve ahlaklı neferler olarak yetiştirmemizde büyük mükafatlar vardır" dedi.

Ardından sahneye çıkan küçük çocuklar ilahiler söyleyip ardından Peygamber efendimizden Hadisler okudular. Etkinlik, dönem boyunca yapılan faaliyetlerin gösterimiyle devam etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Çocuklar, Kuran Şöleni Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement