Çocuklara Diş Fırçalamayı Sevdirecek Müzikli Diş Fırçası: Benjamin Brush - Son Dakika
Emlak

Çocuklara Diş Fırçalamayı Sevdirecek Müzikli Diş Fırçası: Benjamin Brush

25.01.2018 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağız ve diş sağlığımız için dişlerimizi günde en az iki kez fırçalamamız gerektiğini artık hepimiz biliyoruz. Fakat özellikle çocuklara bu alışkanlığı kazandırmak her zaman kolay olmuyor. Halbuki, diş fırçalamak gibi hayat boyu sürmesi gereken alışkanlıkların küçük yaşta kazanılması önemli. Bunun için de bu önemli ama sıkıcı rutinleri biraz daha eğlenceli hale getirmek gerekiyor. Örneğin müzikli bir diş fırçasına büyük ihtimalle her çocuk bayılacaktır. Benjamin Brush, diş fırçalamayı müzik yardımıyla daha eğlenceli hale getiriyor.

Benjamin Brush nedir?

Bejamin Brush, ailenin tüm üyelerinin günde iki defa, iki dakika boyunca diş fırçalaması için tasarlanmış dünyadaki ilk entegre müzik depolama özelliğine sahip elektrikli diş fırçası. Hem IOS, hem de Android için mobil uygulaması bulunan cihazın kitaplığında, Beethoven'dan Jusin Bieber'a kadar yüzlerce farklı şarkı bulunuyor. Siz dişlerinizi fırçalarken alet de seçtiğiniz şarkıyı iki dakika boyunca çalıyor. Ayrıca her otuz saniyede bir titreşim göndererek, ağzınızdaki farklı bir bölgeye geçmeniz gerektiğiniz size hatırlatıyor.

Çocuklara Diş Fırçalamayı Sevdirecek Müzikli Diş Fırçası: Benjamin BrushYalnız, telif hakları nedeniyle, seçtiğiniz şarkıları sistem üzerinden satın almanız gerekiyor. Fırçanın maalesef Apple Music ya da Spotify gibi uygulamalarla çalışacak kadar güçlü bir bataryası yok. Ama Benjamin Brush'ın üreticileri, şarkılar için kendilerine ait bir abonelik sistemi kurmayı planladıklarını da belirtiyorlar. Mobil uygulama müzik dışında diş fırçalama rutinlerinizi kaydedip buna göre size puanlar vererek, bu işi bir oyuna dönüştürüyor.

Hem eğlenceli, hem de sağlıklı

Çocuklara Diş Fırçalamayı Sevdirecek Müzikli Diş Fırçası: Benjamin Brush

Benjamin Brush diş fırçasının içinde iki adet değiştirilebilir fırça başlığı bulunuyor. Sonic Vibe teknolojisi sayesinde, alet dakikada binlerce titreşimle ağızınızı daha iyi temizlemenizde size yardımcı oluyor. Yetişkinler ve çocuklar için olan büyük fırça başlığının dışında Benjamin Brush'ın yeni diş çıkarmaya başlayan bebekler için özel olarak tasarlanan ponpon fırçası da var. Her yöne dönebilen bu fırça sayesinde, anne babaların bebeklerinin dişlerini temizleyebilmesi çok daha kolay bir hale geliyor.

Çocuklara Diş Fırçalamayı Sevdirecek Müzikli Diş Fırçası: Benjamin Brush

Fırçalar da, çoğu diş fırçasındaki gibi naylon değil, silikondan imal edilmiş. Silikon, yumuşak yapısıyla da dişlerinize ve diş etlerinize zarar vermediği gibi, bakteri üremesini de önlüyor. Çoğu diş fırçasının her üç ayda bir değiştirilmesi gerekirken, bu silikon başlıklar bir yıl kadar kullanılabiliyor. Ürün, tamamen su geçirmez. USB kablosuyla şarj edilebiliyor ve ortalama kullanımla (günde 2 kere, 2 dakika) şarjı 10-12 gün boyunca dayanıyor.

Çocuklara Diş Fırçalamayı Sevdirecek Müzikli Diş Fırçası: Benjamin Brush

Ocak 2017'de ortaya çıkan Benjamin Brush, tasarım, araştırma, prototip üretimi ve test aşamalarını başarıyla geçmiş durumda. Her şey yolunda giderse, dağıtımının 2018'in Mart ayında başlaması planlanıyor.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Çocuklara Diş Fırçalamayı Sevdirecek Müzikli Diş Fırçası: Benjamin Brush - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement