Çocuklardan önce doğa yürüyüşü sonra temizlik - Son Dakika
Güncel

Çocuklardan önce doğa yürüyüşü sonra temizlik

Çocuklardan önce doğa yürüyüşü sonra temizlik

Elazığ'da çocuklar, önce doğa yürüyüşü ardından da çevre temizliği yaptı.

02.12.2019 11:32  Güncelleme: 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da çocuklar, önce doğa yürüyüşü ardından da çevre temizliği yaptı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Hakları Komitesi çocuklara yönelik doğa etkinliği düzenledi. Etkinlikte Okul Destek ve Sosyal Uyum Projesi kapsamında desteklenen çocuklar, 'Bugünün çocuklarının yarının çocuklarına bırakacakları daha temiz bir dünya için el ele' kampanyası kapsamında Keban ilçesine bağlı Çakmaktepe mesire alanında doğa yürüyüşü yapan öğrenciler, daha sonra eldiven ve şapkalarını takarak hep birlikte çevre temizliği yaptı.

Önce yürüyüş ardından çevre temizliği yaptıklarını belirten Proje Koordinatörü Ahmet Can;"Çocuklarımız ile Keban ilçemize bağlı Çakmaktepe mesire alanına geldik. Burada doğa yürüyüşü ve akabinde mesire alanı çevresinde çevre temizliği yaptık. Amacımız, çocuklarımız sosyal ve kültürel alanda gelişimlerini sağlayıp, çevre duyarlılığı bilincini aşılamaktır" dedi.

Sonbaharın essiz güzelliğinde güzel bir doğa yürüyüşü yaptıklarını dile getiren öğrencilerden Arda Can Ekşi, "Çevremizin çok fazla kirletildiğini görüp arkadaşlarımız ile çevre temizliği yaptık. Bizler bu günün çocukları yarının çocuklarına temiz bir dünya bırakmalıyız. Ormanlarımızda ve mesire alanlarında piknik yapan büyüklerimiz çevreyi temiz tutmalı. Dünya hepimizin" diye konuştu.

Öğrencilerden Merve Okta ise," Çok güzel bir etkinlik düzenlendi. Bizler de önce yürüyüşümüzü yaptık. Temiz havaya ve doğaya doyamadık. Daha sonra eldivenlerimizi takıp çevre temizliği yaptık.Mesire alanında doğa yürüyüşünden sonra büyüklerimiz tarafından kirlenen çevrede temizlik yaptık. Bu güzel dünyayı gelecek kuşaklara temiz bir şekilde bırakmak istiyoruz" İfadelerini kullandı. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çocuklardan önce doğa yürüyüşü sonra temizlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement