Çocukları Sevindiren Yardım - Son Dakika
Güncel

Çocukları Sevindiren Yardım

Çocukları Sevindiren Yardım

Büyükşehir Belediyesi'nin köy okullarına spor malzemesi yardımı sürüyor

06.01.2015 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi'nin merkeze uzak köy okullarına yaptığı ücretsiz spor malzemesi yardımı sürüyor. Gündoğmuş ve Akseki'de 200 öğrenci, Büyükşehir'in dağıttığı spor malzemeleriyle sevindi.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nce Gündoğmuş Merkez İlkokulu, Köprülü Ayşe Güven İlkokulu ile Akseki Cevizli Kaya Özen Lisesi ve Değirmenlik İlkokulu'nda yapılan yardımda büyük sevinç yaşandı. 'Bir köy okulu bir umut, umuda doğru yolculuk' sloganıyla gerçekleştirilen yardımda 200 öğrenciye çanta, eşofman, çorap, spor ayakkabısı, satranç takımı, futbol, voleybol ve basketbol topları hediye edildi. Yeni spor malzemelerinin heyecanını yaşayan öğrenciler Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür etti.

Kaş ve Demre ilçelerinden başlayan ücretsiz spor malzemesi yardımı, Gündoğmuş ve Akseki'nin ardından Korkuteli, Kemer, Elmalı, Serik, Kumluca, Alanya, Manavgat, İbradı, Finike ve Gazipaşa köy okullarında devam edecek. 14 ilçe 28 köy okuluna spor malzemesi yardımı gerçekleştirecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocukları Sevindiren Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement