Çocuklarımızın TEGV'deki Eğitimine Kosifler Oto Desteği - Son Dakika
Güncel

Çocuklarımızın TEGV'deki Eğitimine Kosifler Oto Desteği

TEGV ile Kosifler Oto Bağdat Caddesi, çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak üzere harekete geçiyor.

23.06.2015 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Kosifler Oto Bağdat Caddesi arasında yapılan işbirliği sayesinde satışı yapılan her araç çocuklarımızın eğitimine katkı sağlayacak.

Kosifler Oto Bağdat Caddesi ile TEGV arasında örnek işbirliği olarak vurgulanan projede Kosifler Bağdat Caddesi, araç satın alan her kişi adına TEGV'e bağış yapacak ve bir çocuğumuzun 1 yıl boyunca TEGV'de eğitim olanağına kavuşması sağlanacak. Bu proje sayesinde TEGV, çocuklarımızın eğitimine destek olunabileceği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekliyor.

Bu proje sayesinde 13 Haziran Cumartesi günü TEGV'in İpek Kıraç Öğrenim Birimi'ni ziyaret eden Kosifler Oto Bağdat Caddesi çalışanları, çocuklarla etkinlik yaparak TEGV'in 'çocuk dostu' mekânlarıyla ve eğitim programlarıyla tanıştılar. Projenin hayata geçmesiyle birlikte çocukların daha aydınlık yarınlara kavuşacağını belirten Kosifler Oto yetkilileri, kampanya sayesinde yılda yaklaşık 500 çocuğun eğitimine destek olacaklarını belirttiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuklarımızın TEGV'deki Eğitimine Kosifler Oto Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement