Çocukların Projesi Bitmek Üzere - Son Dakika
Güncel

Çocukların Projesi Bitmek Üzere

Çocukların Projesi Bitmek Üzere

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli'de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Masal Ormanı Parkı'nda incelemelerde bulundu.

07.02.2018 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Ergün, "Salihlili çocukların projesinde artık son aşamalara geldik. Yakın bir zamanda çocuklarımızın aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirecekleri bir projeyi hayata geçirmiş olacağız" dedi.

Salihli ilçesine ziyaret gerçekleştiren ve yapılan ve yapılacak olan projeleri yakından inceleme fırsatı bulan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapım çalışmalarında son aşamaya gelinen Masal Ormanı Parkı'nda incelemelerde bulundu. Başkan Ergün'e Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri ile yetkililer eşlik etti.

Bahara Yetişecek

Salihlili çocukların aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirecekleri bir projeyi ilçeye kazandıracak olmaktan dolayı büyük mutluluk içinde olduklarını belirten Başkan Ergün, "Salihli ilçesine muhteşem bir yatırım kazandırıyoruz. Salihlili çocukların aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirecekleri bir sosyal alanı ilçeye kazandırmaktan dolayı mutluyuz. İnşallah Masal Ormanı bahar aylarından itibaren hizmete girecek. Proje üretirken geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı unutmuyoruz. Hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocukların Projesi Bitmek Üzere - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement