Çocukların Sevgilisi Caıllou, Türkiye'deki İlk Konserini Ankamall Avm'de Verecek - Son Dakika
Güncel

Çocukların Sevgilisi Caıllou, Türkiye'deki İlk Konserini Ankamall Avm'de Verecek

Çocukların sevgilisi Caillou ve arkadaşlarından oluşan orkestra, Türkiye'de ilk kez ANKAmall Alışveriş Merkezi'nde konser veriyor.

09.06.2012 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çocukların sevgilisi Caillou ve arkadaşlarından oluşan orkestra, Türkiye'de ilk kez ANKAmall Alışveriş Merkezi'nde konser veriyor.

Çocukların sevgilisi Caillou, arkadaşlarıyla birlikte kurduğu orkestra ile Türkiye'de ilk kez çocukların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çocuklar için hazırladığı Türkçe ve İngilizce şarkıları seslendirecek olan Caillou'nun konseri, ANKAmall Alışveriş Merkezi'nde saat 19.00'da başlayacak.

Clementine, Xaivior, Emma, Leo ve küçük kardeşi Rosie'nin eşlik edeceği etkinlik için alışveriş merkezinde dev bir sahne kurulacak. Sahne şovlarının, ışık, lazer ve dans gösterilerinin yer alacağı konserde Caillou aynı zamanda sürpriz konuklarını ağırlayacak ve yaz tatilinin ilk gününü yaşayan çocuklara unutulmaz bir konser verecek. Ücretsiz konserden önce yapılacak yarışmalarda çocuklara yüzlerce Caillou ürünü hediye edilecek.

Etkinlik, Augmented Reality teknolojisi ve sanal gerçeklik uygulaması ile yaz boyunca ANKAmall Alışveriş Merkezi'nde çocuklarla birlikte olacak olan Caillou'nun lansman gecesi olma özelliğini de taşıyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çocukların Sevgilisi Caıllou, Türkiye'deki İlk Konserini Ankamall Avm'de Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement