Çocuklarına' Recep Tayyip Erdoğan' Ismini Verdiler - Son Dakika
Güncel

Çocuklarına' Recep Tayyip Erdoğan' Ismini Verdiler

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, bir aile üçüncü çocuklarına "Recep Tayyip Erdoğan" adını verdi.

19.07.2017 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, bir aile üçüncü çocuklarına "Recep Tayyip Erdoğan" adını verdi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Karanlı ile bebeği görmek için Yıldız ve Murat Ezer çiftini ziyaret etti.

Özkan, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin birçok yerinde bebeklere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin verildiğini hatırlattı.

Bebeğin hem ailesine hem de ülkesine hayırlı bir evlat olması dileğinde bulunan Özkan, "Bunlar, Cumhurbaşkanımızı itibarsızlaştırma çalışmalarına karşı Müslüman Türk milletinin kendi idarecisine sahip çıktığının göstergesidir. Müslüman Türk milleti her türlü tezgaha her türlü entrikaya karşı seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın her daim arkasındadır." diye konuştu.

Baba Murat Ezer de Recep Tayyip Erdoğan sevdasını her daim yüreklerinde taşıdıklarını belirterek, "Yeni dünyaya gelen çocuğumuza Cumhurbaşkanımıza olan sevgimizden dolayı Recep Tayyip Erdoğan ismini verdik. Bizim gibi binlerce kişi bu ismi vermekten gurur duyuyor. Cenab-ı Allah inşallah vatana ve millete hayırlı ve uğurlu bir evlat eyler." ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Özkan, aileye bebek bakım seti hediye etti.

Çocuklarına\' Recep Tayyip Erdoğan\' Ismini Verdiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çocuklarına' Recep Tayyip Erdoğan' Ismini Verdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement