Çocuklarına Tornavida ile İşkence Yapan Anne ve Babaya Hapis Cezası - Son Dakika
3.Sayfa

Çocuklarına Tornavida ile İşkence Yapan Anne ve Babaya Hapis Cezası

Tuzla'da çocuklarına tornavida ve süpürge sapıyla işkence yaparak müstehcen videolar izleten anne ve baba, çıkarıldıkları mahkemede hapis cezasına çarptırıldı.

06.10.2018 10:07  Güncelleme: 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Tuzla'da, çocuklarına tornavida batırıp süpürgenin odun kısmıyla vurarak şiddet uyguladığı ve müstehcen videolar izlettiği iddiasıyla yargılanan anne ve baba, hapis cezasına çarptırıldı. En küçükleri 5 yaşında olan 4 çocuk ise devlet koruması altına alınarak yuvaya yerleştirildi.

OĞLUNUN GÖĞSÜNE TORNAVİDA BATIRDI

Tuzla'da yaşayan 4 çocuk sahibi Züleyha K. ve Celal K. çifti iddiaya göre, çocuklarına sürekli şiddet uyguluyordu. 12 yaşındaki oğlu Y.S.K.'nın göğsüne tornavida batıran anne, 10 yaşındaki kızı A.K.'nin ise saçlarını çekerek koparıp, süpürgenin odun kısmıyla vuruyordu.

Çocuklarına Tornavida ile İşkence Yapan Anne ve Babaya Hapis Cezası

HALALARI ÇOCUKLARA UYGULANAN ŞİDDETİ ORTAYA ÇIKARDI

Çocuklarına müstehcen görüntüler izleten anne, çocuklarının vücuduna tırnaklarını tornavida batırarak defalarca darp etti. Baba Celal K. da aynı şekilde küçük yaştaki çocuklarına sürekli şiddet uyguladı. Anne ve babanın çocuklarına şiddet uygulayarak kötü muamelede bulunduğunu ve çocukların bakımlarıyla ilgilenmediklerini fark eden halaları, kardeşi ve kardeşinin eşi hakkında şikayetçi oldu.

Çocuklarına Tornavida ile İşkence Yapan Anne ve Babaya Hapis Cezası

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Şikayet üzerine harekete geçen Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, anne Züleyha K. ve baba Celal K. hakkında soruşturma başlattı. İfadesi alınan anne ve baba, suçlamaları kabul etmedi. Çocuklar ise, anne ve babalarının kendilerini sürekli dövdüğünü anlatarak, annesinin evde temizlik ve yemek yapmadığını, kişisel bakımlarıyla ilgilenmediğini söyledi. Züleyha K. ve Celal K. hakkında çocuklarına şiddet uyguladıkları gerekçesiyle "aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali", "basit yaralama" ve "kötü muamele" suçlarından dava açıldı.

'İFTİRA' DEDİ

Anadolu 8'inci Asliye Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasına tutuksuz sanık Celal K. ile Züleyha K. katıldı. Salonda müşteki hala Yıldız A. ile mağdur avukatı Cengizhan Kılıç da hazır bulundu. Son sözü sorulan anne, 'Bir diyeceğim yoktur' dedi. Baba ise, iftira atıldığını öne sürerek suçlamaları kabul etmedi.

Çocuklarına Tornavida ile İşkence Yapan Anne ve Babaya Hapis Cezası

ANNEYE 4 YIL, BABAYA 3 YIL HAPİS

Davayı karara bağlayan mahkeme, sanıklar Züleyha K. ve Celal K'yi "altsoydan akrabayı kasten yaralama" suçundan 8'er ay hapis, "aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali" suçundan 2'şer yıl 4'er ay hapis cezasına çarptırdı. Kararla birlikte anne 4 yıl, baba da 3 yıl hapis cezası aldı.

ÇOCUKLARA DEVLET SAHİP ÇIKTI

Anne Züleyha K. hakkında çocuklarına müstehcen görüntüler izlettiği iddiasıyla "müstehcenlik" suçundan 1 yıl hapis cezası veren mahkeme, sanıklara verdiği cezada indirime gitmedi. Olayların ardından yaşları 5 ile 12 arasında değişen Y.S.K., A.K., G.K., C.K. isimli çocuklar, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı çocuk yuvalarına yerleştirildi.

Karara ilişkin görüşünü açıklayan davanın mağdur avukatı Cengizhan Kılıç, "Mahkemenin kararı, sanık lehine iyi hal indirimi veya cezanın ertelenmesi gibi hiçbir unsur içermiyor. Bu davada vahim ve ciddi eylemler yargılandı. Bu sebeple sayın hakimin takdirini kullanırken titiz davranması çok önemli" dedi.

Öte yandan baba Celal K.'nin kızı A.K.'ye yönelik cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı öğrenildi.

Çocuklarına Tornavida ile İşkence Yapan Anne ve Babaya Hapis Cezası
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çocuklarına Tornavida ile İşkence Yapan Anne ve Babaya Hapis Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Baki: Hala kardesine bile gozyummamis.vicdan bu iste. 35 0 Yanıtla
  • FeNeR BaHçE 1907: lanet olsun böyle yaratıklara 24 0 Yanıtla
  • zorbadam: HİÇBİR GÜC BABA VE ANNEDEN AYRI BIRAKAMAZ COCUKLAR BİZİM MALIMIZDIR 0 14 Yanıtla
  • zahittin: halası ellerine yurgine vicdanina saglikAllah senden razi olsun ! 11 0 Yanıtla
  • filozof: bu gibi şerefsizlere uyuşturucuya teröre ve katillere idam gelmeden asla bu ülkeye düzende huzurda gelmez 9 2 Yanıtla
  • Aaa: Haberlere barı anne baba yazmasınlar,gerçek anne baba bunu evlatlarına yapmaz. 3 0 Yanıtla
  • Adalet: Bu Anneye ve Babaya ömür boyu veya öyle bi ceza versinlerki hergün ölecek kadar... yazik bu günahsiz yavrulara.. 3 0 Yanıtla
  • Aaa: Dayak cennet çıkma dıyen yorumcuya asıl bunu yapacaklardı.bakalım o zamanda böyle deyıcekmıydı.lütfen yorumlarınızı yazarken dıkkat edın.bu akıl almaz gerızekalı ınsanların çocuklarına yaptığı işkenceyı bile normal bıseymıs gıbı görüyor bazı yorumcular.sızı vıcdana davet edıyorum.o çocukların sucu ne .sucları çocuk ve savunmasız olmak mı 2 0 Yanıtla
  • ermeni: TÜRKİYEDE NORMAL BİRGÜN 0 2 Yanıtla
  • ADALET: 4yıl 3yıl ne yaaa. Verin müebbeti çürüsünler içeride 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement