Çocuklarını korumak için kurşunlara siper oldu - Son Dakika
Güncel

Çocuklarını korumak için kurşunlara siper oldu

ABD'nin Teksas eyaletinde 26 kişinin hayatını kaybettiği AVM saldırısında, iki çocuğuna siper olan 21 yaşındaki bir annenin de hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

04.08.2019 19:23  Güncelleme: 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin Teksas eyaletindebir AVM'ye yapılan silahlı saldırıda iki çocuğuna siper olan 21 yaşındaki bir anne de ahayatını kaybetti.

El Paso kentindeki bir alışveriş merkezinde etrafa ateş açılması sonucu aralarında çocukların da olduğu 20 kişi öldü, 26 kişi yaralandı.

Teksas Valisi Greg Abbott, yaptığı basın açıklamasında, Cielo Vista alışveriş merkezi içindeki Walmart mağazasında düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 20'e ulaştığını, yaralanan 26 kişinin de çevre hastanelerde tedavi altına alındığını ifade etti. Şüphelinin 21 yaşındaki Patrick Crusius adlı beyaz bir Amerikalı olduğu belirtilen açıklamada, Crusius'ın gözaltına alındığı da duyuruldu.

Çocuklarını korumak için kurşunlara siper oldu

KENDİNİ ÇOCUKLARINA SİPER ETTİ

Saldırının ardından ise hayatını kaybedenlerle ilgili bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Saldırının kurbanlarından biri de iki çocuk annesi olan 25 yaşındaki Jordan Anchondoydu.AVM'de iki çocuğuyla alışveriş yapan Jordan, saldırı sırasında kendini bebeği ve 7 yaşındaki oğlunun üzerine siper etti. Saldırıda Jorda'ın bebeği yara almazken oğlu yaralanarak hastanede tedavi altına alındı.

Çocuklarını korumak için kurşunlara siper oldu
Çocuklarını korumak için kurşunlara siper oldu

Son Dakika Güncel Çocuklarını korumak için kurşunlara siper oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Muşlu : Allah Amerika'yı kahreylesin. Yap etme dünyasıdır. 2 1 Yanıtla
  • Muşlu : Allah Amerika'yı kahreylesin. Yap etme dünyasıdır. 2 1 Yanıtla
  • Asi: Günahsız öldürülen insanlara üzülüyorum 1 1 Yanıtla
  • Muşlu : Allah Amerika'yı kahreylesin. Yap etme dünyasıdır. 2 0 Yanıtla
  • Yorumlayan-Dayı: siyasi partiler yavaş yavaş bölünüyor. yeni bir parti gelme olasılığını yüksek görenler kongreye gidiyor. Amaç yenilikler getirmek değil asıl amaç kongre ile parti delege ve parti tabanının kaynamasına mani olmaktır. çünkü şunun çok iyi derecede farkındalar. A.Davut oğlu , Babacan , Gül gibi isimler parti kurmaya kalktığı an diğer partilerden de insanlar illaki katılacaktır. Buda bir anlamda siyasi yenilgidir. 1 0 Yanıtla
  • Hj: Çokta güzelmiş 1 0 Yanıtla

Advertisement