Çocuklarının Dişlerini Çürüten Fransız Baba Hapse Atıldı - Son Dakika
Güncel

Çocuklarının Dişlerini Çürüten Fransız Baba Hapse Atıldı

Çocuklarının Dişlerini Çürüten Fransız Baba Hapse Atıldı

FRANSA'nın Limoges Mahkemesi, ismi açıklanmayan Fransız babanın 2016-2018 yılları arasında babalık görevlerini yerine getirmediği için 3 ay hapis cezasına çarptırdı.

27.10.2018 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FRANSA'nın Limoges Mahkemesi, ismi açıklanmayan Fransız babanın 2016-2018 yılları arasında babalık görevlerini yerine getirmediği için 3 ay hapis cezasına çarptırdı. Savcılar, alkolik babanın çocuklarına ve eşine şiddet uyguladığını da kaydetti. Sadece Coca-Cola ve kekle beslenen büyük çocuğun yedi dişinin çürüdüğü, küçük erkek çocuğun ise konuşamadığı belirtildi. Her iki çocuk da, sağlıklı bir şekilde beslendikleri koruyucu ailelerin yanına yerleştirildi.

YARDIMIN TÜMÜNÜ ALKOLE HARCAMIŞ

Yardım kuruluşu France Victimes 87'nin temsilcisi Carole Papon, babanın "Okuma-yazma bilmediğini, sayı sayamadığını, durumun ciddiyetinin farkında olmadığını ve aldığı sosyal yardım ödemelerinin tümünü alkole harcadığını" söyledi. Papon ayrıca, "Ailenin yiyecek hiçbir şeyi olmadığını ve içecek olarak sadece kola bulunduğunu" anlattı. Savcı Yardımcısı Bruno Robinet de "Evde buzdolabı yoktu, çocuklar çarşafsız ve yorgansız bir şiltede yatıyordu. Babaları çocuklara sadece kek ve kola veriyordu" dedi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Çocuklarının Dişlerini Çürüten Fransız Baba Hapse Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Konya'da Torun, Anneannesini Bıçaklayarak Ağır Yaraladı
    14:08 Konya'da Torun, Anneannesini Bıçaklayarak Ağır Yaraladı

    Konya'nın Selçuklu ilçesinde bir kişi, tartıştığı anneannesini bıçaklayarak ağır yaraladı. Zanlı torun ise polis ekiplerince olay yerinde gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Van Bilimsel-Mimari Gezi Programı Çalıştayı Düzenlendi
    14:06 Van Bilimsel-Mimari Gezi Programı Çalıştayı Düzenlendi

    Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Mimarlık Bölümü ve TraMod Academy iş birliğiyle düzenlenen 'Van Bilimsel-Mimari Gezi Programı' çalıştayı gerçekleştirildi. Programda, ülkede yaşanan toplumsal değişim ve dönüşümün geleneksel kalıpları farklılaştırdığı vurgulandı. Van'ın ekonomik ve kültürel açıdan büyük birikim ve zenginliğe sahip olduğu belirtilerek, bu zenginliğin korunması ve geliştirilmesinin önemi vurgulandı. Çalıştayda, Van'ın mimari oluşumu, milli mimari rönesansı, çağdaş mimaride geleneksel mimarinin etkileri ve geleneklerden ders almanın önemi gibi konular ele alındı.

  • Uşak Belediye Başkanı Ayakkabıcılar Çarşısı esnafıyla bir araya geldi
    14:06 Uşak Belediye Başkanı Ayakkabıcılar Çarşısı esnafıyla bir araya geldi

    Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Ayakkabıcılar Çarşısı esnafıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu ve vatandaşlarla sohbet etti.

  • Isparta'da kaçak içki operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı
    14:05 Isparta'da kaçak içki operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı

    Isparta'nın Gönen ve Eğirdir ilçelerinde düzenlenen kaçak içki operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çevre illerden Isparta'ya kaçak içki getirileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Eğirdir ve Gönen ilçelerinde yapılan operasyonda 211 litre bandrolsüz içki ve 62 sahte bandrol ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Hakkari'den gelen öğrenciler GTÜ'yü ziyaret etti
    14:05 Hakkari'den gelen öğrenciler GTÜ'yü ziyaret etti

    Hakkari'de bulunan lise öğrencileri, GTÜ'yü ziyaret etti. Öğrenciler, üniversitenin öğretim ve sosyal alanlarını gezdikten sonra Rektör Prof. Dr. Hacı Ali Mantar ile bir araya geldi. Mantar, öğrencilere GTÜ'nün imkan ve olanakları hakkında bilgi vererek kariyer yolculuklarında dikkat etmeleri gereken konuları anlattı. Öğrencilere GTÜ'yü tercih etmeleri konusunda tavsiyede bulunan Mantar, Hakkari ve İstanbul valiliklerine teşekkür etti.

  • Yozgat'ta Tarihi Eser Operasyonu: 69 Adet Obje Ele Geçirildi
    14:05 Yozgat'ta Tarihi Eser Operasyonu: 69 Adet Obje Ele Geçirildi

    Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, tarihi eser bulundurduğu iddia edilen bir kişinin üzerinde gerçekleştirdiği aramada 69 adet tarihi obje buldu. Operasyon sonucunda ele geçirilen sikke ve objeler muhafaza altına alınırken, şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Aydın'da 11. Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı Açıldı
    14:05 Aydın'da 11. Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı Açıldı

    Aydın'da bu yıl 11'ncisi düzenlenen 550 markanın katıldığı Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı açılış töreni ile kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuar, tarım, gıda ve hayvancılık sektörlerindeki ulusal ve uluslararası firmaları bir araya getiriyor. Aydın Ticaret Borsası Başkanı, fuarın ziyaretçi hedefinin 500 binin üzerinde olduğunu belirtti.

  • Iğdır'da özel eğitim meslek okulunda öğrenciler becerilerini geliştiriyor
    14:04 Iğdır'da özel eğitim meslek okulunda öğrenciler becerilerini geliştiriyor

    Iğdır Özel Eğitim Meslek Okulu'nda öğrencilere temel derslerin yanında seramik ve el sanatları atölyelerinde mesleki eğitim veriliyor. Öğrencilerin becerileri keşfedilerek mezun olduklarında çalışabilecekleri alanlarda eğitim alması hedefleniyor.


Advertisement