Coinbase Platformunda Sterlin ile İşlem Yapma Devri Başlıyor - Son Dakika
Ekonomi

Coinbase Platformunda Sterlin ile İşlem Yapma Devri Başlıyor

– Kripto para birimleri ticareti platformu Coinbase, 7 Eylül'de platform bünyesinde sterlin ile kripto para birimleri işlemleri gerçekleştirilebileceğini duyurdu.

06.09.2018 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– Kripto para birimleri ticareti platformu Coinbase, 7 Eylül'de platform bünyesinde sterlin ile kripto para birimleri işlemleri gerçekleştirilebileceğini duyurdu.

Coinbase açıklamasında, 7 Eylül'den sonra platform üzerinden sterlin ile Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin ve Bitcoin Cash alım-satım işlemleri gerçekleştirilebileceğini duyururken, Coinbase Birleşik Krallık CEO'su Zeeshan Feroz, platform üzerinde sterlin ile işlem hizmetinin, Birleşik Krallık'ta yaşayan kripto para birimi ticareti yapan kişilere zaman tasarrufu sağlayacağını belirtti. Feroz, konuyla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

"Birleşik Krallık'ta hizmet sunmaya başladığımızdan beri hızlı ödeme sistemleri üzerinde de çalışıyoruz. Sterlin ile işlem gerçekleştirme hizmeti, kullanıcılara hem vakit tasarrufu sağlayacak hem de maliyetlerini düşürecek. Sterlini euroya çevirme zahmeti ortadan kalktığında, döviz kuru maliyeti de kullanıcılar için bir sorun yaratmayacak. Bu hizmet, Birleşik Krallık'ta çoğu kullanıcı için kripto para birimi yatırımı yapmayı kolaylaştıracak." - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Coinbase Platformunda Sterlin ile İşlem Yapma Devri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor
    01:09 Huawei, Çin'de Yeni Bir Çip Fabrikası Kuruyor

    Huawei yönetimi, Çin'de kapsamlı bir çip fabrikası daha kurmak için çalışmalara başladı. Şirket, çip sektörünün gelişeceğini öngörerek bu alana yapacağı yatırımları artıracak. Şanghay'da yapılacak olan fabrikanın, şirketin çip ihtiyacını karşılaması bekleniyor. Fabrikada üretilecek çiplerin ağırlıklı olarak akıllı telefonlar için kullanılacağı belirtiliyor. Huawei, böylece çip konusunda dışa bağımlılıktan kurtulmayı hedefliyor. Şirketin dev yatırımlarının ürün fiyatlarına etki edebileceği iddia ediliyor.

  • Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları
    22:04 Gözler seçim sonrası ilk kabine toplantısında! İşte masadaki konu başlıkları

    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 31 Mart yerel seçimleri sonrası ilk toplantısını yapacak. Toplantıda İran-İsrail gerilimi, sınır ötesindeki terörle mücadele operasyonları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti ve enflasyonla mücadele başlıkları ele alınacak.


Advertisement