"Çok Büyük Bir Aileye Geldim" - Son Dakika
Spor

"Çok Büyük Bir Aileye Geldim"

"Çok Büyük Bir Aileye Geldim"

Beşiktaş'la 4,5 yıllık sözleşme imzalayan Domagoj Vida mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade etti.

04.01.2018 02:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SERDAR SARIDAĞ

Siyah-beyazlıların bonservis ödemeden kadrosuna kattığı Hırvat stoper, 4,5 yılda her şeyin yolunda gideceğine inandığını belirtti, " Beşiktaş'ın muhteşem bir taraftarı var. Dinamo Kiev ile buraya geldiğimde iki metre yanımdaki arkadaşımı duyamamıştım. Taraftarımızın karşısına çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

Beşiktaş, Dinamo Kiev'den bedelsiz transfer ederek, 4,5 yıllık sözleşme imzalattığı Hırvat stoper Domagoj Vida'yı dün basına tanıttı. Vodafone Park'ta düzenlenen törene Başkan Fikret Orman da katıldı.

Başkan Orman, Vida'nın çok sayıda transfer teklifine rağmen siyah-beyazlı takımı tercih ettiğini belirterek, "Çok karakterli bir oyuncu aldık. Vida ile dar bir zamanda görüşmüştüm. O zaman da aramızdaki ilişki sağlam temellere oturdu. Birçok teklif gitti oyuncuya, Türkiye'den de teklifler geldi. 'Beşiktaşlıyım ve Beşiktaş'a söz verdim. Beşiktaş'tan başka takımda oynamayacağım' diye cevap verdi. İlk günden beri çizgisini hiç değiştirmediği için kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Domagoj Vida ise Beşiktaş'a transferinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. 28 yaşındaki futbolcu, "Sayın Başkan Fikret Orman ve Umut Güner'e transfer sürecindeki ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. 4,5 yıl burada sizinle beraber olacağım. Her şeyin yolunda gideceğine inanıyorum" dedi.

'Lens arkadaşım'

Hırvat futbolcu sözlerine şöyle devam etti:

"Daha önce milli takımda ve Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaşlı futbolculara karşı oynadım. Lens ile Dinamo Kiev'de birlikte görev yaptık, Mitrovic'le de milli takımdan arkadaşız. Başkanın dediği gibi çok büyük bir aileye geldim. Beşiktaş'ın muhteşem bir taraftarı var. Dinamo Kiev ile buraya Şampiyonlar Ligi maçı için geldiğimde iki metre yanımdaki arkadaşımı duyamamıştım. Taraftarımızın karşısına çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum."

Bayern'e kısa mesaj

Domagoj Vida, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih'le oynayacağı tarihi maçları değerlendirdi. Devler Ligi'nde forma giyebilecek olan Hırvat stoper, "Zor maçlar olacak. Bizim de hedeflerimiz var. Beşiktaş çok güçlü bir kadroya sahip. İyi bir hocamız var" dedi.

'Forma yakıştı'

Fikret Orman, siyah-beyaz renklerin Domagoj Vida'ya çok yakıştığını söyledi. Beşiktaş Başkanı, "Oyuncunun performansı kadar karakteri de çok önemli. Beşiktaş'ın oyuncusu olmadığı süreçte o karakteri yaşattığı için çok mutluyum. 4,5 yıllık serüvenimiz başlayacak. Beşiktaş ailesi içinde mutlu günler yaşayacağımıza eminim. Vida, Beşiktaş taraftarını mutlu edecek. Futbolu burada bıraktırırız" diye konuştu.

Teklif var, yorum yok!

Başkan Fikret Orman, Vida'ya Türkiye'den gelen farklı transfer teklifleriyle ilgili soruyu yanıtlarken, kulüp ismi açıklamaktan kaçındı. Orman, "Başka teklifler de vardı ama o konulara girmek istemiyorum. Beşiktaş adının olduğu yerde kazanan hep Beşiktaş'tır. İnşallah diğer takımlar da bunu öğrenir" ifadelerini kullandı.

KAP'a ulaştı

Beşiktaş Kulübü imza töreni öncesi Vida transferini KAP'a bildirdi. Açıklamada, "Domagoj Vida ile 2017-2018 sezonu ikinci devresinden 2021-2022 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır" ifadeleri yer aldı.

Önce sağlık

Domagoj Vida dün ilk olarak sağlık kontrolünden geçti. Acıbadem Sports'ta detaylı kan tetkikleri yapılan 28 yaşındaki stoper daha sonra ortopedi, iç hastalıklar, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Vida'nın kontrolleri akciğer, kardiyak ve radyolojik  testlerin yapılmasıyla tamamlandı.

Come to Beşiktaş Mario Mandzukic!

Vida, BJK TV'de katıldığı programda Juventus'ta forma giyen dünyaca ünlü Hırvat golcü Mario Mandzukic'e "Come to Beşiktaş - Beşiktaş'a gel" diyebileceğini ifade etti. Vida'nın bu sözlerini yorumlayan Başkan Fikret Orman ise "Come to Beşiktaş bir dünya sloganı. Daha önce Pepe de 'Ronaldo'ya söyleyeceğim' demişti. Beşiktaş'ta transfer biten bir süreç değil. Vida ile görüşmeye 6 ay önce başladık. Transfer görüşmelerimiz sezon ortası ve sonu ile alakalı devam ediyor" dedi.

7: Domagoj Vida, Beşiktaş'ın Başkan Fikret Orman döneminde yaptığı 7. bedelsiz transfer oldu. Kartal daha önce Cenk Tosun, Atiba, Fabri, Babel, Gökhan İnler ve Pepe'yi bonservis ödemeden renklerine bağlamıştı.

]

]

]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Çok Büyük Bir Aileye Geldim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement