Meral Akşener ile Yürümeye Karar Veren Koray Aydın, Bu Hafta MHP'den Ayrılacak - Son Dakika
Güncel

Meral Akşener ile Yürümeye Karar Veren Koray Aydın, Bu Hafta MHP'den Ayrılacak

Meral Akşener ile yürümeye karar veren Koray Aydın, bu hafta MHP'den ayrılacak. Aydın, Twitter hesabından MHP'yi çıkardı.

21.08.2017 10:01  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'den ihraç edilmeyen ve tavrı merakla beklenen Koray Aydın, bu hafta resmen MHP'den ayrılacak.

AKŞENER, YENİ PARTİ KURUYOR

Meral Akşener ve arkadaşlarının MHP'de seçimli olağanüstü kongre toplama amacıyla başlattıkları hareket, yeni partinin kurulmasıyla sonuçlanıyor.

ÜMİT ÖZDAĞ, DESTEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Meral Akşener'in başkanlığındaki parti oluşumuna Sinan Oğan destek vermezken, Ümit Özdağ desteğini ilk açıklayan isim oldu.

AYDIN, BU HAFTA MHP'DEN AYRILACAK

Habertürk'ten Saliha Çolak'ın haberine göre; Akşener, Oğan, Özdağ ve Koray Aydın dörtlüsü içinde partiden ihraç edilmeyen ve tavrı merakla beklenen isim olan Aydın ise bu hafta resmen MHP'den ayrılıyor.

AKŞENER İLE YÜRÜMEYE KARAR VERDİ

Aydın, görüşmeler sonucunda Akşener ile birlikte yürümeye karar verdi. Kararını verince resmi Twitter hesabından MHP'yi çıkaran Aydın, yarın Ankara'da Akşener ile ortak basın toplantısı düzenleyerek hem MHP'den ayrıldığını hem de Akşener ile birlikte hareket edeceğini açıklayacak.

TWITTER HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Twitter hesabından açıklamada bulunan Aydın, "Ülkemizin ve milletimizin geleceği hakkında düşüncelerimizi ve alacağımız tavırları açıklayacağım basın toplantısına davetlisiniz" ifadelerini kullandı.Aydın, 22 Ağustos Salı günü saat 10:30'da Ankara Swissotel'de basın açıklaması yapacak.Kaynak: Akşener ve Aydın'dan ortak basın toplantısı

EKİMİN ŞİFRESİ

Başlangıç olarak da kasım ayı yerine ekim ayı ilan edildi. Beklenen tarih ise 29 ekim. Start verilecek yer de Samsun olarak seçildi. Daha önce kasım olarak ilan edilen tarihin ekime çekilmesinde ise FETÖ lideri Gülen'in son paylaşımlarda yer alan fotoğrafında saatin 11.00'i göstermesi etkili oldu. Akşener ve ekibi, bunun kendileri üzerinden şifreli bir mesaj olarak algılanabileceği gerekçesiyle tarihi öne çekti.


Meral Akşener ile Yürümeye Karar Veren Koray Aydın, Bu Hafta MHP\'den Ayrılacak

Son Dakika Güncel Meral Akşener ile Yürümeye Karar Veren Koray Aydın, Bu Hafta MHP'den Ayrılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement