Çok Sayıda Hesap Açıldı! Meral Akşener'in Partisinin İsmi Türkiyem Partisi mi Olacak - Son Dakika
Güncel

Çok Sayıda Hesap Açıldı! Meral Akşener'in Partisinin İsmi Türkiyem Partisi mi Olacak

Çok Sayıda Hesap Açıldı! Meral Akşener\'in Partisinin İsmi Türkiyem Partisi mi Olacak

Meral Akşener'in partisinin ismi konusunda yeni bir iddia ortaya atıldı. Yarınki tanıtım öncesi kurucu ekip yemekli bir toplantı yaparken, twitter'da çok sayıda "Türkiyem Partisi" hesabı açıldı.

24.10.2017 23:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meral Akşener, yeni partisinin yarın yapacağı büyük tanıtım toplantısı öncesi, bu akşam Ankara'da 200 kişilik kurucular kuruluyla yemekte bir araya geldi.

Yemeğin başlamasıyla birlikte, kulis bilgileri de teker teker sızmaya başladı.

MAVİ ZEMİN ÜSTÜNE SARI GÜNEŞ

Eski SAT komandosu ve yeni partinin kurucu üyelerinden Ali Türkşen, twitter hesabından partinin logosunu paylaştı. Mavi zemin üzerine sekiz hüzmeli sarı bir güneş olan parti logosu, kısa sürede başka üyeler tarafından da doğrulandı.

ÖNCE LOGO SONRA A TAKIMI

Logonun ardından da partinin 200 kişilik kurucular listesi sızdı. Çok farklı kesimlerden ilginç isimlerin yer aldığı liste, özellikle eski MHP'li isimler dikkat çekiyor.

Ancak toplantıdan dışarıya sadece logo ve kurucular listesi sızmadı. Akşener'in yeni partisinin ismi de, dolaylı olarak belli oldu. Daha önce Koray Aydın, partinin adının "Merkez Demokrat Parti" olacağını açıklamış, ancak bu açıklama kısa sürede yalanlanmıştı.

YENİ PARTİNİN ADI "TÜRKİYEM PARTİSİ" Mİ?

Partinin adı ile ilgili ise başka spekülasyon yapılmamıştı. Ancak bu akşamki toplantıdan dışarıya, partinin isminin "Türkiyem Partisi" olacağı dedikoduları sızdı.

SOSYAL MEDYADA ÇOK SAYIDA HESAP AÇILDI

Toplantı devam ederken sosyal medyada Türkiye Partisi adına açılan çok sayıda hesap ve Akşener destekçisi hesapların bu ismi sık sık zikreden mesajlar paylaşması da, iddiaları güçlendirdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Çok Sayıda Hesap Açıldı! Meral Akşener'in Partisinin İsmi Türkiyem Partisi mi Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement