Havaya 11 el ateş açan Fatih Bulut'tan garip silah savunması! - Son Dakika
Güncel

Havaya 11 el ateş açan Fatih Bulut'tan garip silah savunması!

"Çok sevdim yalan oldu" şarkısıyla tanınan Fatih Bulut yeğeninin asker eğlencesinde havaya 11 el ateş açmasıyla alakalı ilginç bir savunmaya daha imza attı. Bulut, "Asker eğlencesi olunca neticede askerin kulağının alışması lazım silah seslerine" dedi.

09.11.2019 12:10  Güncelleme: 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Çok sevdim yalan oldu" şarkısıyla ünlenen ve asker eğlencesinde havaya ateş ederek tepki toplayan Fatih Bulut, konuyla ilgili açıklama yaptı. Bulut, yaptığı garip savunmada bir yandan sevenlerinden özür dilerken bir yandan da durumu normalleştiren açıklama yaptı.

"YAPTIĞIMIN YANLIŞ OLDUĞUNU BİLİYORUM"

Attığı her adımın haber olduğunu söyleyen Bulut, "Asker eğlencesi rahmetlik ağabeyimin oğlu, kendi öz yeğenimdi. Geceyi de ben düzenledim, hepsiyle ben ilgilendim. Ağabeyimin yapmak istediğini ben yaptım orada. Belime kuru sıkı tabanca koydular, zaten oradaki kalabalık kendi ailemdi. Neticede yaptığım şeyin yanlış olduğunu biliyorum ama ağabeyimin isteğini yerine getirmek için yaptım. Kuru sıkı olduğu için askere moral amaçlı sıktım ama kuru sıkı olduğunu ve zarar vermeyeceğini biliyordum. Ben oynarken belime koydular, oynarken biz de hepimizin asker olduğunu belirtmek için yaptım." dedi.

Havaya 11 el ateş açan Fatih Bulut'tan garip silah savunması!

"SAVAŞA DOĞRU GİDİYORUZ"

Bulur durumu normalleştiren sözlerine şu şekilde devam etti: "Herkesin içinde vardır bu silah tutkunluğu, erkeklerde. Önümüzün ne olacağı belli değil. Savaşa doğru gidiyoruz, Allah uzak etsin de. Kullandığımızı belirtmek amaçlı. Orada tedbirli şekilde bakarak ateş ettim. Silah rahmetli ağabeyimin sandığındaydı, yeğenimin idi yani. Kontrollü bir şekilde silah sıkıldı"

Havaya 11 el ateş açan Fatih Bulut'tan garip silah savunması!

"ELİME DAHİ ALMAM"

Her düğünde ve İç Anadolu'da eğlencelerde silah sıkıldığını ifade eden Bulut, "Ne kadar yasak olsa da insanlar seviyor yani ata sporu gibi bir şey yani. Tabi yanlış. Kuru sıkı olunca insan bir şey olmaz diye. Rastgele sıkılmaz da bakar etrafı kontrol eder, basabilir yani. Ama yapılan şeyin yanlış olduğunu biz de biliyoruz. Buradan tüm izleyicilerimizden, dinleyicilerimizden özür diliyorum. Bir daha da böyle bir şey yapmam. Elime dahi almam. Şoktayım zaten, hasta da oldum. Olayın buraya geleceğini tahmin etmiyordum. Bir kuru sıkı tabancanın yerden yere vurulacağını beklemiyordum.

Havaya 11 el ateş açan Fatih Bulut'tan garip silah savunması!

"ASKERİN KULAĞININ ALIŞMASI LAZIM"

Bir kanalda yerden yere vurdular, tip ile yargıladılar. Tipimize değil, yüreğimize baksınlar. Biz bu vatanımızı seviyoruz. Bu vatan için de örfümüze, adetimize her zaman uymaya hazırız. Düğünlerde de silah atılıyor yani insanların mutluluğu silah sıkmak. Bir de asker eğlencesi olunca neticede askerin kulağının alışması lazım silah seslerine. Şimdiden antrenman gibi bir şey diyebiliriz yani. Kuru sıkı silah yani bu kadar abartılacak bir şey de yok. Yapılan yanlış ama bu kadar abartılacağını tahmin etmiyordum yani. Sosyal medyadan mesajlar geliyor bizi destekleyenler de var kötü yorum yazanlar da var. Ben onlara da hak veriyorum ve onlardan da özür diliyorum" şeklinde konuştu.

Havaya 11 el ateş açan Fatih Bulut'tan garip silah savunması!
Havaya 11 el ateş açan Fatih Bulut\'tan garip silah savunması!
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Havaya 11 el ateş açan Fatih Bulut'tan garip silah savunması! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Osman Kanat: Yazacaksın cezasını kulağı alışacak. 14 2 Yanıtla
  • mehmet: ölen insaları hesabını sen ver ozaman 6 3 Yanıtla
  • mehmet: sen merak etme orda onu öyle bir alıştırlarki serseri 6 3 Yanıtla
  • mehmet: maganda öldürüğün inaları hesabını ver onlarda ö 5 3 Yanıtla
  • Feryal: Abartılacak bişey yokmuş-:) 2 2 Yanıtla : Çay demlemedinizmi bu akşam :-)) 1 0 : Ben kahveciyim) 1 0
  • engolo kante: bu adamida hiç sevmiyorum ne sesini ne şarkısını ne tipini nasil ünlü oldu anlamadik ama burasi Türkiye koyunlar hemen göğe yükseltmiştir 1 1 Yanıtla
  • Yunus: Şu adamıda meşhur ettiniz ya harbi ne diyim 1 1 Yanıtla
  • Kosovalı: Ah Türkiyem csnim memleketim şu adamida haber yaptılar ya başka ne diyim 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İsrail'in Gazze'ye yönelik bombardımanlarında 212 okul hedef alındı
    17:19 İsrail'in Gazze'ye yönelik bombardımanlarında 212 okul hedef alındı

    Birleşmiş Milletler ile ortaklaşa gerçekleştirilen bir incelemeye göre, İsrail'in Gazze'ye yönelik bombardımanlarında bölgedeki 212 okul doğrudan hedef alındı. Uydu görüntüleri, saldırıların başladığı tarihten bu yana en az 53 okulun tamamen yıkıldığını gösteriyor.

  • Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası
    17:16 Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaraylı kaleci Günay Güvenç'e 2 maç ceza verdi. PFDK'nın bugün yaptığı toplantı sonrası aldığı kararlar arasında, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Galatasaray ve Kasımpaşa'ya para cezaları ve tribün kapatma cezaları da bulunuyor. Ayrıca, Galatasaraylı futbolcu Günay Güvenç, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan men edildi ve para cezası aldı.

  • Düzce'de Anaokulu Öğrencileri Kütüphane Ziyareti Yaptı
    17:16 Düzce'de Anaokulu Öğrencileri Kütüphane Ziyareti Yaptı

    Düzce'de bulunan Sabiha Ulusoy Kütüphanesi, Kütüphaneler Haftası'nda anaokulu öğrencilerini ağırladı. Öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde kitapları inceleyerek keyifli vakit geçirdi. Düzce genelinde haftanın 7 günü hizmet veren kütüphaneler, ramazanda sahura kadar açık tutuluyor ve öğrencilere nezih bir ortamda ders çalışma imkanı sunuyor.

  • Fatih'te 'Ramazan hoca' olarak tanınan şahsın öldürülmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı
    17:15 Fatih'te 'Ramazan hoca' olarak tanınan şahsın öldürülmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı

    Fatih'te 'Ramazan hoca' olarak tanınan Ramazan Pişkin'i başkası zannettiğini öne sürüp bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan şüpheliye yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, şüphelinin 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

  • CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, Malatya'yı kısa sürede ayağa kaldıracak projelerini açıkladı
    17:15 CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, Malatya'yı kısa sürede ayağa kaldıracak projelerini açıkladı

    CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba, askeri hastanenin yanındaki alanda konut yapacaklarını ve kentsel dönüşümü hızlı bir şekilde başlatacaklarını söyledi.

  • DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Meral Danış Beştaş: Oyumuz hiç kimseye değil
    17:13 DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Meral Danış Beştaş: Oyumuz hiç kimseye değil

    DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Meral Danış Beştaş, DEM Parti'nin Türkiye'nin partisi olduğunu vurgulayarak, seçim meydanlarında kendilerini anlatmaya çalıştıklarını belirtti. Beştaş, oyumuzun hiç kimseye değil, kendimize ve DEM Parti'ye olduğunu söyledi.

  • Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı
    17:13 Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı

    Kavacık Görele Camii'nde düzenlenen cenaze törenine ünlü isimler katıldı. Akın Petekkaya'nın cenaze namazı kılındıktan sonra Görele Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze alanında yaşanan bir olayda Saruhan Hünel, kalabalığın içindeki bir vatandaşa çarptı ve vatandaşın ayağı şişerek morardı. Hünel, kaza sonrası yaşanan gerginlik üzerine açıklama yaparak, hastaneye gitmeyi teklif ettiğini söyledi.

  • Edirne'de toprağa gömülü ceset bulundu
    17:13 Edirne'de toprağa gömülü ceset bulundu

    Edirne'de Hıdırağa köyünde yaşayan Hamit Kır'ın kayıp ihbarı üzerine yapılan soruşturma sonucunda, 12 gündür kayıp olan Kır'ın cesedi Küçükdöllük Göleti yakınında toprağa gömülü halde bulundu. Ceset, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili köyde bir çiftlikte çalışan şüpheli gözaltına alındı.

  • BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Türkiye seçimlerin en sağlıklı yapıldığı ülkelerden biri
    17:13 BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Türkiye seçimlerin en sağlıklı yapıldığı ülkelerden biri

    BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye'nin seçimlerin en sağlıklı yapıldığı ülkelerden biri olduğunu belirterek, seçim süreçlerinin şeffaf bir şekilde yürütüldüğünü söyledi. Destici, Gölbaşı'ndaki partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, Gölbaşı'nın belediye başkan adayı Gökhan Koçak'ın önde olduğunu ileri sürdü. Ayrıca, Cumhur İttifakı'nın ruhunun devletin bekasını öncelikli tuttuğunu vurgulayan Destici, Türkiye'nin seçim güvenliğinin sağlandığını ve seçimlerin güvenli bir şekilde yapıldığını ifade etti.

  • Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, toplu iş sözleşmesiyle en düşük maaşı 22 bin TL'ye çıkardı
    17:13 Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, toplu iş sözleşmesiyle en düşük maaşı 22 bin TL'ye çıkardı

    Babadağ Belediye Başkanı ve İYİ Parti Başkan Adayı Ali Atlı, toplu iş sözleşmesi toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Atlı, çalışma arkadaşlarının 'Toplu İş Sözleşmesi' ile en düşük maaşın 22 bin TL'ye çıkarıldığını açıkladı.


Advertisement