Çökelek, Yeni Görünümüne Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Çökelek, Yeni Görünümüne Kavuşuyor

Çökelek, Yeni Görünümüne Kavuşuyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli ilçesi Çökelek Mahallesi'ni kilit parke taşı kaplıyor.

30.08.2016 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Salihli ilçesi Çökelek Mahallesi ziyaretinde mahalle sakinlerine sözünü verdiği kilit parke taşı döşeme çalışmaları, ekiplerin özverili girişimleriyle gerçekleştiriliyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallenin yolları tamamen yenileniyor.

Bu kapsamda yapılan çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı ve Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, Salihli Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Karaca ve Yalım Şenkaya, Kırsal Hizmetler Şube Müdürü Serkan Sözer ile birlikte inceledi. Kilit parke taşı döşeme işlerinin hızla yürütüldüğünü belirten Demir, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Çökelek Mahallesi'ne hassasiyetle yaklaştığını, bu nedenle mahalleye en güzel hizmetlerin kazandırılacağını söyledi. Demir, Çökelek Mahallesi'nin yollarının bu çalışmayla tamamen yenileneceğini söyledi.

Yollarımız Çamurdan Kurtuluyor

Mahallelerine yapılan hizmetlerin memnuniyet verici olduğunu belirten Çökelek Mahallesi sakinleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Çökelek Mahalle Muhtarı Mevlüt Kılınç; "Yollarımız, kış aylarında çamur ve bataklık içinde kalıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ziyaretinde bize yollarımızın yenileneceği sözünü vermişti. Cengiz Başkanımızdan Allah bin kere razı olsun. Taş döşeme işlerinin 3'te 1'i bitti. Çalışan arkadaşlarımız da işlerini iyi yapıyor. Köyümüz çamurdan kurtuldu. Taş işi bitince köyümüz ilçe olmaya namzet bir mahalle olacak" diye konuştu.

Çökelek Mahallesi Sakini Erol Kılınç; "Çalışmalar çok güzel gidiyor. Büyükşehir Belediyesi ile yollarımız çok daha güzel olacak. Teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çökelek Mahallesi Sakini Leman Kılınç; "Çalışmalardan çok memnunuz. Cengiz Ergün'e çok teşekkür ederiz. Yağmurlu günlerde çamurdan kurtulamıyorduk. Yollarımız çok güzel oluyor" diye konuştu.

Tarım Emekçileri Unutulmadı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir ve beraberindekiler, incelemelerin ardından Çökelek Mahallesi Mezarlığı'nda hayatını kaybeden tarım işçileri için dua etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çökelek, Yeni Görünümüne Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement