ÇOKSEV'denKanserli Çocuklara Özel Yılbaşı Partisi - Son Dakika
Güncel

ÇOKSEV'denKanserli Çocuklara Özel Yılbaşı Partisi

ÇOKSEV\'denKanserli Çocuklara Özel Yılbaşı Partisi

ÇOKSEV kanser hastası çocuklara, yeni yıla yeni umutlarla girmeleri, mücadelelerinde yalnız olmadıklarını hissetmeleri adına bir yılbaşı partisi düzenledi.

28.12.2013 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇOCUK KANSERLERİ SEVGİ VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ÇOKSEV' DEN KANSERLİ ÇOCUKLARA ÖZEL YILBAŞI PARTİSİ

Çocuk Kanserleri Sevgi Ve Dayanışma Derneği ÇOKSEV kanser hastası çocuklara, yeni yıla yeni umutlarla girmeleri, mücadelelerinde yalnız olmadıklarını hissetmeleri adına bir yılbaşı partisi düzenledi. Ramada Old City Otel' de gerçekleşen partiye ÇOKSEV Dernek Başkanı Prof.Dr. Rejin Kebudi, Ünlü Tiyatro ve dizi oyuncuları Burak Alkaş, Hazal Şenel, Alican Altun, ve Ses Sanatçısı Nevzat Soydan katıldı.

Tüm kanserli çocukların ruhen sağlıklı olabilmeleri için eğitici ve sosyal faaliyetlerde bulunmanın önemine vurgu yapan Prof Dr. Rejin Kebudi sözlerine şöyle devam etti: "Yardıma muhtaç kanserli çocuklara çağdaş tedavi olanakları sunmak, çocukluk çağı kanserleri konusunda halkı bilgilendirmek, kanserli çocukların ve ailelerinin yaşadıkları zorlukları topluma aktarmak, kanserli çocuklar ve aileleri arasında dayanışmayı sağlamak adına birçok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiriyoruz. Bu projeleri gerçekleştirirken bize destek olan ve ellerini her daim omuzlarımızda hissettiğimiz dostlarımıza, yardımsever herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ünlü Tiyatro Oyuncularından Yılbaşı Hediyeleri…

Yılbaşı partisinde animasyon gösterileri ve palyanço eşliğinde eğlenen kanserli çocuklara ünlü tiyatro oyuncularından da sürpriz vardı. "Orço" karakteriyle tanıdığımız Burak Alkaş, "Salça" karakteriyle tanıdığımız Hazal Şenel ve Alican Altun çocuklarla sohbet edip, yardımseverler tarafından hazırlanan hediyeleri dağıttılar. Nevzat Soydan da bu özel partide şarkılarıyla çocukları coşturdu. Umut dolu bir yıla merhaba diyen çocuklar ÇOKSEV' in düzenlediği yılbaşı partisiyle eğlencenin de tadını çıkardılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ÇOKSEV'denKanserli Çocuklara Özel Yılbaşı Partisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement