Çolakbayrakdar Çalışmaları Sürekli Denetliyor - Son Dakika
Yerel

Çolakbayrakdar Çalışmaları Sürekli Denetliyor

Çolakbayrakdar Çalışmaları Sürekli Denetliyor

Yeni, ilk ve farklı hizmetler sunmak için gösterdiği yoğun gayretlerle şantiye alanına dönen Kocasinan’da inşaat mühendisi de olan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar çalışmaları hemen her safhasında yerinde denetliyor.

02.10.2015 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni, ilk ve farklı hizmetler sunmak için gösterdiği yoğun gayretlerle şantiye alanına dönen Kocasinan'da inşaat mühendisi de olan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar çalışmaları hemen her safhasında yerinde denetliyor.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye çalışmalarının önemli bir bölümünü oluşturan inşaat çalışmalarını başlangıcından kurdele kesimine kadar hemen her aşamasında izleyip, inceleyip, denetlediğini söyledi.

Vatandaşın hayatını kolaylaştırmak onlara söz verdikleri gibi yaşanabilir bir şehir sunmak için aralıksız, yoğun bir çalışmanın içinde olduklarını vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar," Kayseri çok hızlı ve sürekli bir gelişim değişim ve yenilenmeyle kendini geleceğe taşıyor. Biz 'Yeni Kayseri Kocasinan'da Kurulacak, Kocasinan, Kayseri'nin Yeni Yüzü Olacak' sloganıyla kendimize bir rota çizdik. Bu amaca yönelik olarak her mahallede bir çalışma, her alanda bir inşaatımız devam ediyor" dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, Başkan Yardımcısı Ali Bulu, Fen İşleri Müdürü Ümit Tokcan ve yüklenici firma yetkilileriyle birlikte sabah erken saatlerde Erciyesevler ve Mimarsinan Mahallesi'nde yapılan çalışmaları denetledi. Belediyenin rutin hizmetlerinin dışında sabahın erken, akşamın ilerleyen saatlerinde çalışmaları yerinde izleyip, inceleyip kontrol etmeye gayret gösterdiğinin altını çizen Başkan Ahmet Çolakbayrakdar," İşimizin her zaman başındayız, yapılan her çalışmayı çeşitli safhalarında yerinde görüp inceliyor, aksaklık varsa olması gereken şeklini anlatıyoruz. Milletimizin emanetini kuruşuna zeval getirmeden layıkıyla kullanmak için özen gösteriyoruz" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çolakbayrakdar Çalışmaları Sürekli Denetliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement