Çolakbayrakdar "Erkilet Bulvarı'nı Yeniledik" - Son Dakika
Yerel

Çolakbayrakdar "Erkilet Bulvarı'nı Yeniledik"

Çolakbayrakdar "Erkilet Bulvarı\'nı Yeniledik"

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Bulvarı’nın 3,3 kilometrelik bölümünü 1,4 milyon lira harcamayla yenilediklerini söyledi.

29.05.2015 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Bulvarı'nın 3,3 kilometrelik bölümünü 1,4 milyon lira harcamayla yenilediklerini söyledi.

Ağır yaşanan kış mevsiminin ardından bulvarda oluşan bozulmayı gidermek için Erkilet Bulvarı'nın 3,3 kilometrelik bölümünü alt yapısıyla birlikte yenilediklerini belirten Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Yolun kalitesi ulaşımın güvenliği açısından çok önemlidir. Kocasinan'ı daha ileri noktalara taşımak için çalışıyoruz. 'Yeni Kayseri Kocasinan'da Kurulacak, Kocasinan, Kayseri'nin Yeni Yüzü Olacak' vizyonumuzla en kaliteli hizmetleri sunmak için gayret gösteriyoruz" diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, Erkilet'in, Kocasinan'ın yerleşim ve yaşam merkezi olmasının yanında önemli ulaşım noktalarından biri olduğunun da altını çizerek, "Geleneksel olarak bağ kültürü yaşanan Erkilet yaz mevsiminde yoğun nüfus ve trafik hareketliliği yaşıyor. Bu nedenle vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli ulaşımını sağlamak için bulvarı yeniledik" dedi.

Çevril, Taşhan, Kuşçu, Kemer, Dadağı, Ebiç, Mahzemin ve Emmiler Mahallelerinin de Erkilet Bulvarı'nı kullandığına dikkat çeken Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Kocasinan Botaş Bölge Müdürlüğü'ne kadar alt yapıyı tamamıyla yeniledik. 3 bin 300 metre uzunluğundaki yola, 8 metre genişliğinde 5 cm taş mastik ve 8 cm binder serilmiştir. Toplam 1 milyon 404 bin lira harcama yaparak Erkilet Bulvarı'nı yeniledik. Hayırlı-uğurlu olsun. Vatandaşlarımız güle güle kullansın. Allah kaza-bela vermesin" dilekleriyle sözlerini noktaladı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çolakbayrakdar 'Erkilet Bulvarı'nı Yeniledik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement