Çomü Biga Myo Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Güncel

Çomü Biga Myo Mezuniyet Töreni

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga Meslek Yüksekokulu (MYO) 27. dönem mezunlarını verdi.

22.06.2018 21:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga Meslek Yüksekokulu (MYO) 27. dönem mezunlarını verdi.

Biga Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, kamu ve özel sektör kuruluşlarının temsilcileri, üniversitesi yöneticileri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri, öğrenci ve aileleri katıldı.

Biga Meslek Yüksekokulu Kooperatifçilik Programı Öğretim Görevlisi Muradiye Özel Ödül'ün sunumu ile başlayan program, Biga MYO akademik personeli ve öğrencilerinin sahnede yerlerini almaları ile devam etti.

Biga MYO Müdürü Doç. Dr. Suat Uğur, bu yıl okuldan 102 öğrencinin mezun olduğunu söyledi.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer de şunları kaydetti:

"Biga MYO gösterdiği eğitim-öğretim performansı ve uygulama imkanları ile üniversitemizin en iyi meslek yüksek okulu olarak nitelendirildi. O nedenle herkesi tebrik ediyorum. Biga, bir üniversite şehri haline gelmiştir. Bu süreçte hem Biga'nın hem üniversitede çalışan hocalarımızın buna sahip çıkmasının büyük bir rol oynadığını biliyorum. Çok teşekkür ediyorum."

Törende, 2017-2018 akademik yılında dereceye giren öğrencilere Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, dizüstü bilgisayar, cep telefonu ve tablet hediye etti.

Mezuniyet töreni, öğrencilerin keplerini toplu halde havaya fırlatmaları ile son buldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çomü Biga Myo Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement