Müslüman Dövüşçü Khabib'e Yenilen Conor Mcgregor Gözaltına Alındı - Son Dakika
Spor

Müslüman Dövüşçü Khabib'e Yenilen Conor Mcgregor Gözaltına Alındı

Müslüman dövüşçü Khabib Nurmagomedov'a yenilen Conor McGregor, ABD'de kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranının telefonunu parçaladığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

12.03.2019 13:07  Güncelleme: 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İrlandalı karma dövüş sanatları sporcusu Conor McGregor, ABD'de bir hayranının telefonunu parçaladığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Miami polisinden yapılan açıklamada, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranının elinden telefonunu alarak yere atan ve parçalayan 30 yaşındaki McGregor'ın kişisel eşyaya zarar vermek ve hırsızlık suçundan gözaltına alındığı kaydedildi.

Müslüman Dövüşçü Khabib'e Yenilen Conor Mcgregor Gözaltına Alındı

MCGREGOR 12 BİN 500 DOLARA SERBEST BIRAKILDI

İrlandalı sporcunun parçaladığı telefonun yaklaşık bin dolar değerinde olduğu, McGregor'ın 12 bin 500 dolar kefaletle serbest bırakıldığı basına yansıdı.

NURMAGOMEDOV'A YENİLMİŞTİ

McGregor, geçen yıl nisan ayında da ABD'de rakip dövüşçüleri taşıyan bir otobüse saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. Dağıstanlı Khabib Nurmagomedov, geçen ekimde karma dövüş sanatları hafif sıklet unvan maçında Conor McGregor'u yenerek şampiyonluk kemerini korumuştu.

Müslüman Dövüşçü Khabib\'e Yenilen Conor Mcgregor Gözaltına Alındı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Müslüman Dövüşçü Khabib'e Yenilen Conor Mcgregor Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Halil: Onumara adam 5 13 Yanıtla
  • üzgün insan: sporcu olmus ama insan olamamis ne istedin seni seven hayraninin tel inden 15 1 Yanıtla muhammed: kanka hayatta daha önemli dertler var üzülme :) 3 0
  • Mahaçkala: Arkadaş şu çocuğun adını doğru yazamadınız Rusça dan direk çeviri yapıp tüm medya bu şekilde kullanıyor Adamın adı soyadı Habib Nurmuhammedoğlu 2 0 Yanıtla
  • maraş ali: iso ağam haklı 1 1 Yanıtla

Advertisement