Conte'den Ayrılık İddialarına Sert Yanıt: "Saçmalık" - Son Dakika
Spor

Conte'den Ayrılık İddialarına Sert Yanıt: "Saçmalık"

Conte\'den Ayrılık İddialarına Sert Yanıt: "Saçmalık"

Chelsea Menajeri Antonio Conte, kulüpteki görevine son verilip yerine Carlo Ancelotti'nin getirileceği yönündeki iddiaları sert şekilde yalanladı.

27.10.2017 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geride kalan sezonda Premier Lig'i domine ederek şampiyonluk yarışında ipi göğüsleyen Chelsea, ilk 9 hafta sonunda lider 'nin 9 puan gerisine düşünce Antonio Conte hakkında ayrılık dedikoduları artmaya başladı.

'ten ayrılan Carlo Ancelotti'nin yeniden Stamford Bridge'e döneceği yönündeki spekülasyonlar ve futbolcuların Conte'nin antrenman metotlarından duydukları rahatsızlık iddiaları bugün İtalyan menajer tarafından yalanlandı.

Bournemouth deplasmanı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Conte, "Birçok saçmalık duyuyorum. Bu geçmişte de çoğu menajerin başına geldi... Benim, kulübüm ve oyuncular arsında problem yaratmaya çalışıyorlar. Eğer birileri bunları yazmaktan memnuniyet duyuyorsa her zamanki gibi cevap vermeye devam edeceğim. Bu tipteki farklı durumlara çok iyi cevap verdiğimi biliyorsunuz" diyerek çıkan haberleri yalanladı.

Ancelotti'nin göreve getirileceği konusundaki dedikodular hakkında da konuşan 48 yaşındaki menajer, "Carlo ile temas halindeyim. O benim arkadaşım ve böyle bir şey söylemedi. Gazetelerin geleceğim ve diğer insanlar hakkında ne yazdıkları umrumda değil. Bu bizim işimiz ve Carlo benim arkadaşım. Ona büyük saygım var ve kendisi 'ta oynadığım dönemde teknik direktörlüğümü yaptı" ifadelerini kullandı.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Conte'den Ayrılık İddialarına Sert Yanıt: 'Saçmalık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement